EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tallinn Fashion Week - Golden needle gala-show

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tallinn Fashion Week 2013 lõpetati uhke ja suurejoonelise galaõhtuga. Eesti mainekaim moedisaini auhind Kuldnõel antakse silmapaistvale moedisainerile loomingulise ärjepidevuse eest vähemalt viie viimase aasta vaates, kusjuures peetakse silmas kollektsioonide kvaliteeti ja funktsionaalsust, ajakohasust ja ilu, müügiedu ja ekspordivõimekust. Kuldnõela kõrvale astus alates käesolevast aastast ka uus auhind - Hõbenõel. Hõbenõel antakse välja viimase aasta eredaima sähvatuse eest meie moetaevas - see on auhind julge pealehakkamise, erakordse ettevõtlikkuse, särava idee ja energilise teostuse eest. 

Siin on minu lemmikud Kuldnõela ning Hõbenõela nominentidelt.

The prestigious fashion design award Golden Needle is presented to a fashion designer for consistency in creation for the last five years. The quality, functionality, beauty and contemporaneity of collections, also business and export success are taken into account. This autumn, a new award has arrived - the Silver Needle. The Silver Needle is presented for last year´s brightes spark in the local fashion scene - this is the award that crowns bold beginnings, exceptional enterprises, bright ideas and outstanding achievements.

Tallinn Fashion Week 2013 is over and here are my favorites from gran gala-show and nominees for Golden- and Silver Needle.

LIISI EESMAA - people´s favorite via internet

image
image image

KRISS SOONIK

image image

ÜLLE POHJANHEIMO

image image

VILVE UNT - Silver Needle winner

image image

ANTONIO - Golden Needle winner

image image

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Tallinn Fashion Week - Golden needle gala-show