EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kuidas ma kasutan õlisid näonaha niisutamiseks

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Erinevad baasõlid sobivad ideaalselt naha niisutamiseks. Tegelikult on nii, et ei pea üldse piirduma antud meetodi kasutamisel näonahaga, seda saab rakendada üle keha!

Esmalt võtan niisutavat kreemi sellises näpuotsa või kahe suuruses koguses peopesale ning sinna hulka vajutan õlipudelist ca poole kuni ühe pumbatäie õli ja segan õli ja kreemi kokku. Antud segu kannan õrnalt masseerides pestud ja rätikuga kuivatatud nahale.

Variante õli kasutamiseks näonaha niisutamise eesmärgil on aga teisigi. Õli võib kanda ka üksi (ilma kreemiga segamata) või teiste baasõlidega segades nahale peale näopesu, aga mulle meeldib neid kasuatada ka sedasi, et kannan näole niisutava kreemi ning sinna peale paar tilka õli.

Baasõli valida saab endale igaüks just enda vajadusi/soove silmaspidades. Mina kasutan tegelikult päris mitut erinevat, pööran tähelepanu eelkõige sellele, et õlil oleks põletikuvastased omadused, sest tihtilugu vaevab mind mõni vistrik või kaks. Kindlasti tasub silmas pidada ka seda, kas oleks juba vanuse poolest tarvis vähekene intensiivsemat hooldust, või oleks vaja näiteks rasueritust reguleerivat õli. Kuna minu nahk vajab nii ühte kui teist, siis olengi õlisid omavahel seganud, aga sellisel juhul tuleb tähele panna, et tervet pumbatäit peopesale ei vajutaks, sest õli läheb näole suhteliselt vähe tarvis niisutamise eesmärgil.

Enamjaolt kasutan õli õhtuse näohooldusrutiini  puhul, aga vajadusel ka hommikul. Talvel ja külmemal ajal on nahal ekstra kaitset vaja, selleks sobib minu arvates õli ideaalselt. Oma näohoolduses kasutan Green Nature baasõlisid.

Kel hirm, et õli ta naha rasusemaks muudab, siis võin öelda, et seda ei juhtu. Õli tuleb kasutada sobivas koguses, et saada sellest enim. Sobiva koguse leiab aga katsetamise teel. Ärge kartke katsetada!

Base oils are a nice way to moisturise your face and there are many to choose from. I'm going to tell you my way of using oils for my face, but you can actually use this method for you whole body too!

I first take a pinch or two of my moisturiser and then add a half or a whole pump of oil to it. Next step is to mix it together and then I massage it onto my clean washed and towel dried face.

There are actually many other ways to use oils for moisturising. You could always skip the moisturiser and massage the oil onto your clean face (also mixing it together with other base oils is possible) or you could moisturise your face with  your lotion first and then add a small amount of oil on top of it.

It's important that when choosing the oil for yourself you think of what your skin needs, for example, maybe you are at the stage of your life where your skin needs more nourishment or you want the oil to help the oil regulation. For me I choose two different oils most of the times and mix them together. Since I'm keen to avoid getting wrinkles, but at the same time my skin is acne prone ad I usually have one or two pimples, so the oil needs to be inflammatory.

You don't need a big amount of oil to moisturize your face, about 1 or 2 pumps should do the trick!

If you are afraid that the oil would make your skin oily, then I can assure you that you don't have to be, it's just a matter of finding the right oil and amount for you. I use Green Nature oils. If you would like to know what oils and other products they offer look at their homepage http://greennature.ee/ .

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Kuidas ma kasutan õlisid näonaha niisutamiseks