EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New in from London: Make up!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Enne kui Jüri poest koju tuleb ning giveaway võitja välja loosime mõtlesin teieni tuua oma vägagi tagasihoidliku new in postituse meigi toodetest mille endaga Londonist kaasa tõin.

Vahva oli see, et kuna meil oli shoppamiseks üsna vähe aega siis oli meie hotellile väga, väga lähedal üks ilutarvikute pood mis oli 24h lahti. Sealt siis on pärit ka teie ees olevad tooted. 

Hoola bronzerit olen omale ammu soovinud.. Juba pelgalt seetõttu, et see on pea iga ilublogija/youtube'i iluguru meigikotis olemas. Lisaks sellele ei omanud ma siiani ühtegi benefiti toodet ja uudishimu oli suur. Olen suur kontuurimise fänn ja see matt päikesepuuder on selleks ideaalne. Hinnaks oli tal umbes 23 poundi mis pani mind esialgu korraks kõhklema. Siis aga mõtlesin endamisi, et selleks ma ju selle shoppamise raha kaasa võtsingi, et soetada midagi mida väga tahaks. 

Baby lips tuli minuga kaasa samuti kahel põhjusel. Mu huuled olid lennureisist väga kuivad (ja olid seda tegelikult ka juba enne) ja ma teadsin, et see väga hästi värvi andev huulepalsami moodi tegelane oleks mulle selle reisi vältel heaks kaaslaseks. Loodan, et need ka meile varsti müüki tulevad, sest see tõesti teeb huultele pai ning tulemus jääb samuti väga ilus!

Ja kolmandaks väljavalituks sai benefiti stay flawless primer. Olin seda Blair Fowleri get ready with me videotes kiiganud ja selline pulga moodi veidi õline toode tundus väga põnev. Arvasin tegelikult, et seda on palju raskem hajutada aga tänu sellele õlisele koostisele on see üsna lihtne. Totsik ise näeb nii armas välja ja ma usun, et sellest jätkub üsna pikaks ajaks. Hind oli samuti umbes 20 poundi. 

Olete mõnda neist toodetest proovinud? Mille jahile teie välismaale tavaliselt lähete?

Ilusat õhtut!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis New in from London: Make up!