EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: Mustika näomask

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei minu armsad kaunitarid!

Blogimisse on tulnud nädalane paus, sest ma olen pisut nördinud selles, mis toimub kommentaarides ning ootamatult tuli ka põlveopp, mis pidi tegelikult novembris alles olema. Veetsin kolmapäevast kuni tänaseni 3 "toredat" päeva haiglas ning nüüd valutan oma põlve ja istun teetass kõrval uut postitust kirjutades. Proovin ka natuke teist moodi toodete arvustamist.

Ma olen tootes nii meeletult pettunud. Kuigi esimesena tundsin suurepärast mustikalõhna.

image

Välja näeb see lillakas, sädelevate pisikeste tükikestega. See sädelus tekitas minus juba judinaid, et selles on korralikult igasugust keemiat ja jama sees.

Enne toote näole panekut käseb instruktsioon pesta nahka sooja veega. Siiski otsustasin nägu ka esmalt kuivatada, sest maski koostis on üsna vedelavõitu. 

Pärast 8 minuti möödumist (soovituslik aeg mõjumiseks on 10-15 minutit) ei suutnud ma enam seda maski peal hoida, nägu kiheles ja kipitas. Väga ebameelduv ja vastik tunne. Pesin hoolega maski maha, aga ega ta nii kergelt tulnudki. Pestes oli nägu küll üsna pehme. Kui olin näo kuivaks tupsutanud ja pilgu peeglisse heitsin, nägin välja nagu hakkaksin kuskile peole minema. Terve nägu sädeles nagu oleksin hunnikute kaupa päikesepuudrit peale pannud. Nahal endiselt selline kipitav ja ahistav tunne nagu oleks hunnikutes meiki peal.

Kahjuks väga ebameeldiv kogemus selle maskiga, ei soovita kellelegi. Siiski võivad selle sarja teised maskid olla palju normaalsemad ja heaks omaduseks on see, et toodet jätkub kaheks kasutuskorraks. Saad oma nägu turgutada kahel päeval või jagada hoopis sõbrannaga :)

Hindeks 1/5

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: Mustika näomask