EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New Stuff: Rimmel

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Läksin täna poodi jumestuskreemi ostma, sest laupäeval lubab mu kallis sugulane enda näo peale maalida! Igaljuhul oli mul siis vaja mingit jumestuskreemi, mis talle sobiks. Loodan, et mu valitud Rimmel Stay Matte Liquid Mousse on sobiv toode. Ostsin kaks tooni, sest arvan, et talle peaks segu neist kahest just enim sobima. Ise kavatsen homme tumedamat (hehehe ehk siis 100 Ivory) tooni testida. Poes käele proovides jäi küll tugeva katvusega ja mõnus, aga eks näis, mis ma tast arvan. Kavatsen (loodetavasti õnnestub) oma kallist sugulast veel mitmeks maalinguks laenata, selleks ka mõtlesin, et ostan parem eraldi jumestuskreemi. Minu alatoon on pigem kollakas, aga temal on neutraalne/roosa. Kusagilt kunagi küll kuulsin, et kergelt kollakas alatoon pidi iga nahaga toimima. Mine võta kinni, mina ei tea, kas ma seda päris usun. Ehk tõesti nii palju, et kui nägu väga roosa on, siis neutraliseerib seda natuke? Eks näis kuidas läheb ja kui väga hästi, siis kindlasti tuleb blogisse eraldi postitus selle kohta ;).

Ostsin ka uue puudri Stay Matte toonis Transparent, sest eelmine sai otsa põhimõtteliselt, alles on vaid natukene katkist puru, mille ma kavatsen siis enda näole panna ja tema jaoks ostsin uue (eks ma jah hakkan ise kah seda kasutama). 

Kolmas asi oli lainer Glam'Eyes (must), vedelal kujul siis, sest Wet n Wildi oma sai otsa ja nagunii oleks ka enda tarbeks soovinud soetada ning kui ma juba poes olin, siis sai see Rimmeli oma kaasa haaratud. Mõnus peenike pintsel on sellel pealekandmiseks! Mulle meeldivadki sellised pintsliga lainerid, mitte vildist paksema otsaga, mis ei liigu. Tõsi, kunagi fännasin just viimaseid.

Oma ostuga sain kaasa ühe oma unistustelõhna, mille tahan endale mingi aeg osta: Marc Jacobs Daisy  So Fresh.

Because my lovely cousin allows me to play makeup artist on her, I went and got two shades of foundation for her. Well for me too, I mean, I'm going to use them on her, but the Ivory shade I'm going to try out tomorrow on myself. Anyways, I got the Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Foundations in Ivory and Light Ivory. I got the lighter shade and one up because the mixture of them two should be the right shade for my cousin. I hope the formula will work with her skin, it should because I picked this one out based on the information I've picked up from what shes told me. 

I also got the Stay Matte powder in Transparent again, since the one I have is almost gone. I'm going to use the crumbs up myself and take the new one to her for our play date.

I also needed a liquid liner, I got the Rimmel Glam'Eyes one in Glamorous Black. It has a thin brush applicator that I love. I used to love the filt tip ones, but not anymore, the brush is much more easy to operate with!

I also got a sample of Marc Jacobs Daisy So Fresh. I love that one!

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep New Stuff: Rimmel