EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Fotosüüdistus aka fototõend!

Postitas blogisse: Toidunautlejad
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Klõpsasin tõenduseks ja suuvesistamiseks foto äsja ahjust "saabunud" forellist. Forelli ostsin soodushinnaga ning fileena.

Valmistamisviis:
Natuke sidrunit
Jahvatatud pipart
Jahvatatud meresoola
sidrunipipart
1 muna
(riiv)juustu

Ahi sooja! Temperatuuril u 200 kraadi.

Puhastasin forelli pindluudest. Kuna mul spetsiaalseid pinsette polnud kasutasin selleks täitsa tavalisi kulmupinsette, mis vast pea igal naisterahval ikka kodus leidub.

Forell luudest puhastatud, pigistasin veidike sidrunimahla ning hõõrusin selle kala sisse, et see võimalikult palju ja kiiresti ka sisse imbuks. Ei pannud seda palju, vaid veidi. Sidruniga liialdades võib kala maitse aga hoopis tappa.

Raputasin peale jahvatatud meresoola (eelistan toitudele lisada meresoola ning seega on olnud superleid poelettidel meresool jahvatatud kujul), siis jahvatatud pipart ning viimaseks veidi-veidi sidrunipipart. Hõõrusin needki kala sisse ning lasin veidi seista (u5-7 min). Tegelikkuses oleks võinud veelgi rohkem seista, et maitsestuks paremini, kuid mul oli isu suur ei raatsinud väga maitsestuda lasta. Maitsestatud filee tõstsin fooliumile ning tõstsin fooliumi ääred üles.

Samal ajal, kui kala nö maitsestus riivisin oma juustu jääki (mis külmkappi oli seisma jäänud). Kuna ma tõepoolest ei kaalunud seda enne, siis ei oska öelda, palju seda täpselt veel oli. Riivituna sai sellest umbes kaks-kaks pool peotäit juustu. Juust riivitud, kloppisin lahti ühe muna ning lisasin hääästi vähe soola ja tsipake pipart. Lisasin lahti klopitud munale juustu ning segasin. Juustu-muna segu lisasin maitsestatud fileele.

Fileel lasin olla kusagil 30 minutit ahjus. Seniks kuni juust saavutab ilusa kuldpruunika värvuse ning filee kauni roosa värvi.

Filee tuli suurepärane! Veidi oleksin siiski pidanud laskma tal maitsestuda. Kuna mul ei olnud mahti garniiri valmistada, lisasin lihtsalt külmikus olevat Felixi sinepi-mee kastet.. mmmmm :)

Ilusat kala-neljapäeva!

Lihtsad gurmaanid on noorpaar, kes armastavad toitu ning loomulikult - süüa. Blogi eesmärgiks on anda hinnang söögikohatadele, mida oleme külastanud - kui oled hädas, kuhu sööma minna, võib-olla leiad just siit endale meelepärase! Soovime rõhutada, et meil puuduvad vastava eriala paberid st me ei ole kokad, pagarid ... ja vähemalt lähitulevikus ei ole ka plaan antud eriala õppima minna. Oleme tavalised inimesed, tavalised kliendid, kellele meeldib s ü ü a! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Toidunautlejad Fotosüüdistus aka fototõend!