EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Empties #6

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Taaskord on mul kogunenud, õnneks!, mõned tühjad karbid ja potsikud! Endale tüüpiliselt olen lükanud kirjutamist koguaeg edasi, sest suhteliselt koguaeg on olnud peal väsimus või olen juba hämaras koju jõudnud ja pole saanud rõdul tühjadest tuubuidest ja totsikutest pilte teha :).

So here we are again. It's that time again where I show and talk a bit of the tubes and pots that I've used up. I've been keeping these things on my shelves and makeup bag for a while now, since I've been so tired most of the time to write the actual post. Also I've come home during twilight and there's no normal light to take pictures of my empty products on the balcony.

image

Batiste Dry Shampoo fruity & cheeky cherry kestis mul päris kaua, ostsin selle mingil ajal suvel. Batiste kuivšampoonidest olen kasutanud seda versiooni ning tumedatele juustele mõeldut. Väga mõnusad. Pean tunnistama, et kahjuks ei tulnud toona pilt välja ja pean uue potsiku ostma, et näidata, et ma saan seda ka oma mustad/tumepruunide juustega kasutada. Tõsi ta küll on, et tõesti tuleb hoida pudelit pihustamise ajal 30cm kaugusel peast ja tuleb oodata natuke, et toode rasu ära imeks ning siis masseerida ja kammida, aga no supper mõnus ja hea abimees on Batiste! Juuksed jäävad pehmed, siledad ja normaalsed, nagu oleks neid pesnud! Ostan uue kindlasti ja siis loodan, et saan tõestusmaterjali ja ehk isegi eraldi postituse sel teemal teha.

Batiste Dry Shampoo fruity & cheeky cherry lasted me quite a long time, I bought it during the summer. I've use previously the one for dark hair from Batiste and I have to say I love both of them. This one is white and I can even use it with my black/dark brown hair. I do have to follow the instructions for sure, so that means that I have to keep the bottle about 30cm away from my roots when I spray it, wait a bit before I massage the roots and then comb through my hair. I love how this makes my hair feel soft and smooth, just like normal looking hair minus the grease and oil. I'll buy a new one and then I hope I can write the promised post with evidence pictures of a white Batiste dry shampoo working with my dark hair!

Garnier Olia  juuksevärv toonis 4.0 Dark Brown meeldib mulle väga. Jääb mõnus soe must. Värv ise on väga hea ja ei kuivata minu juukseid, pigem mõjub nagu mask. Sisaldab erinevaid õlisid ja on tõesti väga õlise mulje ja olekuga. Pealekandmine on minu jaoks väga lihtne, kaasas on aplikaatorpudel ja kindad ning palsamituub. Tavaliselt kannangi pudelist värvi juurtele ja juustele ning kasutan harja (laiade piidega kammi) ja kammin juuksed läbi. Segu võiks ka eraldi kaussi kokku segada ja pintsliga pähe kanda. Loputades tuleb juustes välja selline piimjas vesi, tumedate toonide puhul on loputusvesi tumedam. Väga mõnus värv ja üks pakk seda ootab veel kasutamistki, sest sooduka ajal ostsin kaks. Juuksed jäävad tõsiselt läikivad! Tume värv jääb ka peanahale, aga kulub ca 1-2pesuga sealt maha.

Garnier Olia hair dye in 4.0 Dark Brown is a haircolor I really like. It is a lovely warm black. The color itself is really good and doesn't dry out my hair, it's rather like a oil mask, hence the name. It does include lot's of oils and the concistency and feel of it is very oily. I find the application to be super easy. I use the applicator bottle and the gloves it comes with, also the conditioner. I squeese the product on my roots and hair and then comb through it. The rinsing water will be a bit milky, when you use dark colors, then the water will be a bit more on the dark side. The dark color will stain your head skin, but it'll wash off in 1-2 washes. The hair will be very shiny! I still have one box of it on my shelf, since I bought two during a sale.

Alfaparf Yellow Hair Coloring Cream & 10 volume (3%) Peroxide, juuksevärv toonis 3.0 Dark Natural Brown. Ütlen kohe, et meeldib ja ostan veel! Kokkusegamiseks ostsin endale eraldi kausi ja pintsli pealekandmiseks. Teen ka eraldi postituse sellest nii pea kui mahti saan! Tooniga väga rahul, mõnus neutraalne tumepruun/must! Minu jaoks pealekandmine väga lihtne jällegi, aga olen endal ise juukseid värvinud juba ca 10a, seega ilmselt ei saagi asi raske olla?

Alfaparf Yellow Hair Coloring Cream & 10 volume Peroxide, the haircolor was in 3.0 Dark Natural Brown. I'll do a separate post on this, but I can say that I loved the color and I'll buy it again! I bough the mixing bowl and brush for application too and I found it extremely easy to use the color, but I have done my own haircolor for 10 years now, so I guess it can't be hard for me? I love the color, it really is a neutral dark dark brown/ black.

Freeman Papaya & Coconut Color Retention šampoon ja palsam, nende kohta olen kirjutanud eraldi postituse ja tahan need kindlasti uuesti osta. Seekord kahjuks pidin leppima varuavariandiga, sest ma lihtsalt ei jõudnud minna sinna poodi, kus neid saab, aga pead on ju vaja pesta! Järgmisel korral soovin aga siiski uuesti need osta, sest tegu on mu lemmikutega!

Freeman Papaya & Coconut Color Retention shampoo and conditioner, I've written a separate post about them and I still love them. Unfortunately I didn't have the time to go to the shop where I got these to get them again, had to buy something else, since I do need to wash my hair. Next time I'll want these again though! They are my favorites.

image

 

Freeman Body Sugar Scrub Pomegrenate  on lihtsalt supper mõnus, samuti kavatsen eraldi postituse teha, tegelikult on see pooleldi kirjaski, aga teine pool ootab alles kirjutamist. Supper mõnus ja kindlasti ostan uuesti. Ei jäta nahka rasuseks ega õliseks, sobib pigem normaalsele/rasusele nahale. Ei tekita kehal probleemsetes kohtades (kel neis piirkondades nahk rasusem) vistrike (selg, dekoltee), vähemalt minul mitte. Kui lisada kehaõli, siis sobib ideaalselt ka kuivematel piirkondadel kasutamiseks. Jätab mõnusa lõhna ja sileda tunde nahale!

Freeman Body Sugar Scrub Pomegrenate  is just superb! I love, love, love it. Smells nice and leaves the skin smooth. It'll have it's own post too! I'll say for now that it is also OK for the ones that have more oily skin on the back and decolletage area (the problem areas for some), didn't brake me out there (some oily scrubs do that). I used body oil for making it suitable for areas that are more drier on my body.

Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation toonis 100 Ivory, tegu oli mu teise tuubiga, see on üks selliseid jumestuskreeme, mida ma mingi aeg pikalt kasutan, siis mingi hetk enam ei sobi ja aasta hiljem soetan endale taas, sest nahk soovib :D. Siis me kõnnime käsikaes ja kõik on roosamanna jälle :P. Eelnavalt oli mul teine toon, aga ma ei mäleta enam mis täpselt. Katab nahavead ilusasti ja ei tekita vistrike. Olenevalt naha olukorrast võib hakata läikima ja maha kuluda (kui eriti rasune faas on), aga ei pruugi kah. Kasutan siiski puudrit kindlasti selle peal ALATI. Koostiselt kergelt kleepuv, mis ehk on ebamugav, aga ei tohi liialt paksult peale kanda lihtsalt.

Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation in 100 Ivory, it's actually my second tube of this one, I did have another shade before it, but I don't remember what that one was. I usually use it for a long time, then my skin gets bored of it for a while and then about a year later I'll come back to it and me and my face are happy about it, walk hand in hand and look all in love again :P. It cover my skin flaws very nicely and doesn't brake me out. Depending how oily my day is, it can rub of a bit, but usually I'm fine when I add powder (that I always do). The concistency is a bit sticky, so a powder is a good way to take that sticky feeling down a bit, but also a good thing is to not cake it on so much, so that helps too.

Elidor Placent Active Eyelash Conditioner Gel, võitsin selle FB-s ja olen kasutanud alates juulikuust. Vahepeal on tekkinud pausid sisse, aga enajaolt ikka usinasti 1-2korda päevas peale kandnud. Saab samuti eraldi postituse veel, aga ütlen kohe ära, et metsikult pikkust juurde ei tulnud, küll aga kasvasid ripsmed minu arvates ühtlaseks ning päris kindlasti ei lange neid nii palju ära nagu tavaliselt. Olen nüüd dilemma ees, et kas proovida miskit uut või osta endale uus tuub. Pealekandmine on supperl ihtne, nagu lainerit! Minule meeldib!

Elidor Placent Active Eyelash Conditioner Gel, I won this one on FB. I've used it since July- I did have a pause or two for a short time, but most of the time I've been using it 1-2 times a day. I 'll say it straight out that it didn't give me crazy lash growth, but I do like it. It made my lashes all grow the same lenght and helped with the fall out. I have hardly any falling out lashes these days! The application is super easy too, like a liner! I'm now facing a dilemma though, to buy this or try out something else...

image

Wet n Wild Natural Blend Pressed Powder toonis Natural on mõnus, pakend ei ole aga nii hea, tegu on papist karbida, milles on peegel (see on pluss) ja magnetkinnitus. Karp läheb väga mustaks! Katvus puudril on täitsa kena, kasutasin mingi aeg seda ilma jumestuskreemita. Umbes kuu aega tagasi otsustasin ,et kuna ta mul seisma oli jäänud, siis kasutan lihtsalt lõpuni. Tunnistan, et kohati oli isegi natuke kurb, et otsa sai. Hind on soodne, ca 5€ ja värvivalik on kahjuks väga piiratud, ehk on kolm tooni valikus ainult? Aga üle nelja ma näinud kindlasti pole. Ostaksin ehk isegi uuesti, aga mul on veel kaks puudrit pooleli ning ka teised puudrid ootavad poes ostmist :P. Ah jaa, karbis oli ka aplikaatoršvamm, aga seda ma ei kasutanud, ikka oma pintslit!

Wet n Wild Natural Blend Pressed Powder in the shade Natural is really lovely. The packaging sucks ass, but oh well. The box is out of cardboard and has a mirror in it (that's a good thing) and a magnetic thing that holds the box closed. However, the box gets really dirty. It comes with a sponge applicator that I didn't use, I used my powder brush instead. The price was something like 5€, but the shade selection was about 3-4 to choose from, so not that wide. I porbably would buy it again, but I have a few more powders to use up before and there are so many in the store to buy and try out too.

Accessorize Water Proof Mascara Black oli täiesti ok, aga ei miskit erilist. Ei tihendanud, ei pikendanud ja veele pidas vastu. Uuesti ei ostaks, aga pakend on nii nunnu. Imelik odekolonni lõhn oli tal kah. Pilt ripsmetest läks kaduma, sest ma loll kustutasin endal fotokast vahepeal huupi pilte :(. Silmad hakkasid muide kipitama alguses pealekandes, sest seal vist oligi odekolonn sees :D.

Accessorize Water Proof Mascara Black, the really nice thing about this one was the packaging, lovely lovely! It smelled like a cheep mens aftershave that a certain type of people drink in Eastern Europe. Sad, I know. And the smell of the mascara was awful, made my eyes water, so maybe it did have that cheep mens aftershave. Just to make things clear I mean the scent was like a cheep aftershave, not like cheep men. I don't know what cheep men smell like...This kind of doesn't sound right either. But back on track. I wouldn't buy this one again. Didn't like it. It made nothing with my lashes other then the color didn't smudge. Sadly I don't have pictures, since the fool I am, I deleted pictures on random on my camera and the ones I had done from my mascaras I deleted too :(.

Depend Eyebrow Designer toonis Brown. Hahahahahahaaaaa disainer, päris ka! See toode oli kohutavalt jama, 80% kuivanud kui ostsin ja kui tuli välja (peale päevast õiget pidi seismist), siis oli lärakas värvi ühes kohas ja jällegi rohelised kulmud. Ei meeldinud, ei osta uuesti ja ei usu, et see üldse normaalne toode võiks olla. Vabandust, aga olen pettunud, et ca 5€ sedasi tuulde lendas!

Depend Eyebrow Designer in Brown. Oh come on, let me laugh a bit and tell you that this one sucks so baaaaaaad! Designer my ass, this didn't work at all for me. It was 80% dried out when I bought it and the when I did manage to get something out of it (after leaving it upside down the right way for a day) I had a huge spot off color on one place of my brow and it made my brows green again. Didn't like it at alllll! Never going to buy this one again and don't see how this could work. Sorry but I am disappointed in throwing out 5€ for this crappy thing.

Wet n Wild Mega Liner Black on mõnus vedel lainer hea peenikese pintsliga. Hind on soodne, ca 4€ ja pidas mul vastu suht kaua, umbes pool aastat ehk? Väga hea ja ostan uuesti kindlasti. Mõnus peale kanda ja nii kaua kui värske, ei praugune ka! Toon on mõnus matt must!

Wet n Wild Mega Liner Black is a liner I love. It has a nice thin brush to apply it and the price is just 4€ or something like that. It doesn't crack as long as it's fresh. I love the color too, a nice matte black! Will buy it again.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Empties #6