EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // Wild & Mild Diamond küünelakid

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma olen siiani Wild&Mild küünelakkidest mööda vaadanud - mõnda proovides tundusid need mulle vesised ja rohkem ma nendega tegemist ei teinud. Kuniks minu armas kamraad Liina teatas, et on endale soetanud just selle brändi lakid ja et need ei ole mitte ainult väga ilusad vaid ka uskumatu hinnaga, makstes Selveris vaid 75 senti. :) Kui kuulsin veel sõna Diamond, ei olnudki enam pikka juttu -  mantel selga ja koduSelverisse! Tulingi koju lausa viie erineva lakipudeliga, üks ilusam kui teine, kõigil ilusad New Yorgist inspireeritud nimed. Kui ma ei eksi, on saadaval 12 erinevat tooni.  Mulle meeldib lakkide konsistents, seda on nii kerge peale kanda, pind jääb hästi ühtlane ja kuivab ruttu. Piisab isegi ühest kihist, piltide tarvis värvisin igaks juhuks siis ki kaks korda. :)  Tulemus jääb tõeliselt ilus ja sädelev, nagu teemantipuru oleks laki sees.

image
Manhattan

Ma ei hakka kõike lakke küüntel üles pildistama, usute ju kui ütlen, et nad kõik on imekenad. :) Eesolevateks jõulupidudeks on need lakid justkui loodud, eriti punane Long Island ja kuldne...

image

Broadway

Ja mis kõige parem - kuigi lakid on paksult glitrit täis, on see nii imepeenike, et mittemingisugust raskust selle eemaldamisega ei ole, tuleb maga nagu tavaline lakk, super! Lakk ei püsi küll väga kaua, teisel päeval olid küüneotsad veidi kulunud, aga kuna need ongi pigem peoõhtuks sobilikud, siis ma ei kurvasta. Pealislakki kasutades saab ehk isegi kolmel peol käidud. :)
image
Rockefeller Center

Ma olen väga positiivselt üllatunud ja veidi häbenen, et Wild&Mild-ist nii halvasti mõtlesin, nüüdsest vaatan neid hoopis teise pilguga. :) Kui teil nüüd tekkis huvi, siis ruttu Selverisse - lakid on Laadapäevadel 75 sendise hinnaga saadaval veel täna-homme! :) 
p.s Kui soovid ka sõbrannadele heast pakkumisest teada anda, võid postituse all Like nuppu vajutada. ;)

image
On teil kogemusi Wild&Mild lakkidega?

image

Tänaseks ongi kõik, olge säravad!♥

image

image

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // Wild & Mild Diamond küünelakid