EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Meigieemaldamine Green Nature õlidega

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Silmameigi eemaldamiseks on mitmeid erinevaid viise ja tooteid. Olen varem kasutanud nii poest ostetud kahefaasilisi silmameigieemaldeid, tavalist näopesugeeli (mis mõeldud ka meigieemaldamiseks), näopesuemulsiooni (samuti mõeldud ka meigieemaldamiseks), silmameigieemaldamiseks mõeldud õli, meigieemalduspiima ning mandliõli. Green Naturei toodetest kasutan aga nii silma kui ka meigieemaldamiseks hetkel jojoba ning avokaadoõli segu.

image
Enne/ Before                                                                                 Pärast/After

Avokaadoõli on mõeldud silmaümbruse naha hoolduseks, sisaldab erinevaid vitamiine, kaitseb, silendab ja pehmendab. Jojobaõli kohta on aga kirjas, et sobib naha puhastamiseks, on rahutav ja pehmendav, sobib silmameigi eemaldamiseks, leevendab naha probleeme ning aitab reguleerida rasu eritust.

Täpsemalt näeb protseduur välja sedasi, et võtan vatipadja (tavaline vatitups sobib kah) ning niisutan seda veega (ei tohi veest tilkuda, aga ei tohi ka liiga kuivaks jääda) ning kannan sinna peale kaks väikest pumbatäit avokaadoõli ning kaks pumbatäit jojobaõli. Mina ei piirdu aga ainult silmameigi eemaldisega, vaid eemaldan ühtlasi ka kogu näolt päevase meigi. Olen seda meetodit kasutanud ka siis, kui mul on peal veekindel ripsmetušš ja palju rohkem meiki kui antud "Enne" pildil ning meetod toimib ka sel puhul. Pärast pesen näo nagu tavaliselt ja niisutan kreemi ning õliga. Sellest kuidas ma õli näonaha niisutamiseks ja toitmiseks kasutan, kirjutan aga järgmises Green Nature õlide teemalises postituses!

Antud meetod meeldib mulle selle poolest, et eemaldab meigi väga hästi, samas ei hakka nahk kipitama ja silma sattudes ei ole põletavat tunnet, mida nii mõnegi muu toote puhul olen tundnud. Nahk on pärast puhas ja pehme.

There are quite a few options to remove eye makeup, many products and methods to choose from. I've used two phased eye makeup removers, regular face wash gel (that's meant for makeup removal too), makeup removing lotion, oil for eye makeup removing as well as cleansing milk and sweet almond oil. I use jojoba and avocado oil from the Green Nature range to remove my eye makeup.

Avocado oil  is very much suitable for taking care of the eye area. The oil has many vitamins in it, protects, smooths and softens the skin. Jojoba oil is extremely good for makeup removing, it soothes ans softens the skin, also relieves different skin conditions and helps to regulate the skins oil production.

The steps I take are these: I take a large cotton pad (can also be a a cotton ball) and make it wet (can't be dripping, but not too dry either), then I add two little pumps of jojoba and avocado oil on it. I don't only remove my eye makeup with it, but also the whole face one. I've used this method also for removing far more makeup then I'm wearing on the Before picture, also water proof mascara, works well for these too! After removing my makeup I wash my face as usual and moisturize it with face cream and oil. In the next Green Nature themed post I'll tell you how exactly I use the oil to nourish and moisturize my face!

The thing I like about this method is that it doesn't hurt my skin and burn my eyes like other products have done. Afterwards my skin is soft and clean.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Meigieemaldamine Green Nature õlidega