EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My Look: Caterpillar in Love

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

  

image
From top to bottom: Sleek Oh So Special colors Bow, Celebrate, Pamper and Gateau

image
Esmalt kandsin laugudele aluskreemi (Elf-lt) ning seejärel lau liikyvale osale (kogu ulatuses välisnurgast sisenurgani) ning ka natukene silmakoopasse Sleeki lauvärvi Gateau paletist Oh So Special. Silmakoopas hajutasin ülemineku ja ühlasi kandsin sinna tooni Pamper. Välisnurgale sügavuse andmiseks ning natukene ka silmakoopa välimise osa sügavustamiseks kandsin sinna ja hajutasin hoolikalt tooni Celebrate. Alumisele veejoonele kandsin Master Smoky pliiatsit Smoky Black toonis ning laia joonena hajutasin alumisele laule toon Celebrate ning sisenurka kandsin tooni Gateau. Tooni Bow kasutasin kulmu alla. Lainerijoone tegemiseks kasutasin Wet n Wild Superliner lainerit ning ripsmed on H&M-lt. Näole kandsin MUA Fashionista Matte praimerit, Misha BB kreemi ning põsed kontureerisin Wet n Wil Mega Mix päikesepuudriga toonis Sun Kissed. Põsepuna on Sleeki Flamingo ning särapuuder Elf Luminance. Kulmud korrigeerisin Wet n Wild Ultimate Brow Kit toonis Ash Brown. Huuletoon on kokku segatud kahest H&M huulepulgast toonides Darling Pink ja Wild Thing. Ripsmetušš alumistele ripsmetele on Accessorize'i Volumising.


First I applied Elf primer all over the eyelids, then I took Sleeks palette Oh So Special and used the shadow Gateau all over the moving part of my eyelid and also half way into the crease. Into the crease area on the outer part I used Pamper from the same palette to blend the edge of Gateau and also use it as a crease color. I deepened the outer corner of my eye and also a bit of the outer crease with Celebrate. On the bottom waterline I used Master Smoky pencil in Smoky Black and smudged Celebreate on the lower lashline as a thick line. Into the inner corner of the bottom lid I put Gateau. I lined my top lashline with Wet n Wild's Superliner and the lashes are from H&M.  I used Bow as my browbone highlight. On my face I used MUA Fashionista Matte primer, Misha BB cream and I contoured my cheeks with Wet n Wild Mega Mix bronzer in Sun Kissed. I used a bit of Sleek blusher in Flamingo and the highlight is Elf's Luminance. On my lips I used a combo of H&M lipsticks in Darling Pink and Wild Thing. I'm wearing Accessorize Volumising mascara on my bottom lashes.

image image

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep My Look: Caterpillar in Love