EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New in: 07.10.13

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei, hei mu armsad!

Teie ees on minu kõige uuemad uustulnukad. Mõned neist ilumessilt ja mõned rohkem emotsiooni ostud. Palju neid ei ole aga kõigiga neist olen siiani väga rahul! Pildilt on puudu minu uued mustad saapad mida saate piiluda eelmisest outfiti postitusest. Ostsin need umbes nädal tagasi seppäläst ja ka need osutusid jalas õnneks väga mugavaks. Talveks on nad loomulikult külmad aga kevadel/sügisel ideaalseks kaaslaseks.

Aga hakkame siis õige pihta:

image

Selle koti ost oli nö "napikas". Olime juba ilumessilt lahkumas kui ütlesin Jürile, et käime seal b-tiivas ka korra ära. Tiir peaaegu peale tehtud ning seal siis oli hippster. See kott jäi kohe silma ja kaugemalt kiikasin hindu.. 27€, 25€ ja 30€. Polegi nii hull.. Läksin lähemale ja sellest hetkest teadsin, et just see kott tuleb minuga koju. See oli ühtlasi ka eelviimane eksemplar ja hinnaks oli tal 35€. Kusjuures minu meelest on see kott ka üsna naeruväärselt fotogeeniline. 

image

Ilumessile läksin tegelikult just selle roosa tüübi jahile kes pildi taustal figureerib. See on the original beautyblender ja ma võin öelda, et hands down - see on mu selle aasta parim ost! Nüüd ma saan aru millest see "buzz" kõik tingitud on. Minu jumestuskreem ja concealer libisevad peale nagu niuhhti. Ostsin selle ilma karbita, sest siis oli hind 4 eurot odavam. Mulle läks see maksma 15€.

Mac'i letist otsisin üks päev samuti täiesti teadlikult seda huulepulka. Üks minu lemmikuid youtube'i ilublogijaid rokib seda huulepulka juba septembri algusest saadik ja sügis ning tumedad huulevärvid käivad ju käsikäes. Tegemist on huulepulgaga toonis - rebel. See on imeilus lillakas roosa ja ühtlasi on see ka minu esimene mac'i huulepulk. Hinnaks 16€.

Nagu te empties postitusest lugesite, siis minu eelmine color whisperer sai täiesti lõpuni tühjaks kasutatud.. See oli minu ideaalne tasku huulepulk mida alati endaga kaasas kantsin. Nüüd tuli leida talle asendus. Võtsin sama sarja sosistaja toonis - coral ambition. Hind kaubamaja osturallil u 6€.

image

Reeglina ma väga kullakarva ehteid ei kanna aga järjest enam on need hakanud mu pilku püüdma.. Mõtlesin siis oma kollektsiooni täiendada nende kahe tegelasega. Mõlemad neist on Mohitost pärit. Kaelakee hind oli 9,95€ ja käevõru 4,95€. Kurvaks teeb see, et juba on kaelakeelt üks kivike kaduma läinud. Oh well.. Ehk annab sinna midagi asemele liimida? 

Aga ongi praeguseks kõik.. Mida head teie ilumessilt kaasa endaga tõite?

Ja lõpetuseks annan ka teile märku, et 14'okt lendan Londonisse lähetusele. Olen seal 4 ööd ja siis juba koju tagasi. Ka seal on üht teist mida loodan endaga kaasa tuua. 

Seniks aga päikest teie päevadesse!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis New in: 07.10.13