EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

September empties 2013

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ja ongi käes juba Oktoober.. Kus alles aeg lendab! On aeg teie ette tuua eelmise kuu jooksul tühjaks saanud potsikud-totsikud. Sellel kuul olin tubli ja hoidsin kõik nad ilusti alles.. Loodan, et see muster jätkub ka edaspidiselt. 

Victoria's secret pure seduction body cream

Enda oma tellisin mõni aeg tagasi glamora.ee lehelt. Täieliku arvustust saate näha siit: LINK. Nüüd on lõpuks see tuub täiesti tühi ja ausalt öeldes on mul hea meel. Mulle meeldis minu eelmise kehakreemi lõhn Victoria's Secretilt palju rohkem. Mingil veidral kombel hakkas selle konkreetse kreemi lõhn mind lõpuks järjest enam ja enam häirima. Muidu tegi kreem oma tööd hästi. Niisutas, jättis naha pehmeks ja imendus kiiresti. Pole ühtegi halba sõna. Hind jäi kuskile 16€ piiresse. Tellin kindlasti uue aga seda siis teise lõhnaga.

Maybelline color whisperer toonis pink possibilities

Täiesti uskumatu.. Ma olen tõesti sellest huulepulgast viimase võtnud ja järele on jäänud täpselt nii vähe huulepulka nagu pildil näha. Nüüd on seda juba väga raske kasutada, sest metallist äär kipub teiselt poolt juba huuli kriipima. Ma vist ei ole kunagi ühtegi huulepulka lõpuni kasutanud aga vot see tüüp on tõesti olnud minu käekotis igapäevaseks kaaslaseks. Ma jumaldan seda kerget koostist ja naturaalset tooni! Ostsin endale täna uue sosistaja ja seekord toonis "coral ambition". Soovitan, soovitan, soovitan!

Loreal Elnett hairspray

Minu jaoks täiesti asendamatu ja hetkel vist juba neljas/viies pudel. Hoiab lokki hästi aga samas on nii õrna koostisega, et peale kammimist on juuksed nagu endised. Ostsin selle kunagi tänu DulceCandy ja Casey Holmes'ile youtube'ist ja ei ole sekundikski kahetsenud. Hind jääb 7 euro kanti.

Maxfactor Wild mega volume mascara

Antud ripsmetušš kuulub kindlasti minu lemmikute hulka. Mul on kahju, et aeg nii ruttu läks ja ma ei jõudnud antud tootest arvustust kirjutada aga teen seda kindlasti õige pea. Hetkel on mul ripsmetuššide varus kaks tükki veel ootamas ning kui nendest kumbki suureks üllatajaks ei osutu siis pöördun tagasi selle rohelise tegelase juurde. Pikendab, tihendab, ei pudene ja mis peamine - eraldab ripsmed väga ilusti. Ka hari on väga mugav! Hind jääb kuskil 10-13 euro juurde.

Dr.Hauska almond body wash

Vot see oli täielik pettumus.. Õnneks on tegemist testri suuruse tootega mille sain Stellariumboxist. Ootasin midagi palju enamat. Toode lõhnas minu jaoks täpselt nagu hambaarsti kabinet ja oli eemaletõukav. Mina hindan ühe pesus käigu juures just väga kõrgelt ka "emotsiooni" mitte ainult praktilisust. Mulle meeldib hommikul pesemast tulles lõhnata hästi ja see tekitab mulle kuidagi positiivsema päeva alguse. Veidi veider, ma tean.. aga seda toodet ma küll endale ei ostaks. Ehk on teised lõhnad paremad?

Aga ongi kõik.. Homme toimub juba minu giveaway loosimine LINK ning ülehomme leiate blogist eelmise kuu lemmikud. Seniks aga palju, palju päikest teie päevadesse!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis September empties 2013