EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Favourite youtubers

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nüüd on küll pikk postitusevahe sisse jäänud - tervelt nädal aega. Sellest pole aga väga hullu, sest mul on juba uued postitused soolas. Igal juhul tänane postitus kannab pealkirja "Favourite youtubers". See tähendab seda, et näitan teile hea meelega mõnda kõige lemmikumat ning neid, keda mulle niisama igapäevaselt jälgida meeldib. Peale selle märgin, et siin ei ole mitte ainult beauty-gurud, vaid ka meelelahutusega tegelevaid. Soovitan soojalt neid jälgima hakata, rahulolu garanteeritud!

+ ka väike minupoolne kommentaar lisatud :)

  

Tema on Michelle Phan. Ilusa naise edulugu on võimas ja nüüd on tal ka oma meigibränd - em. See konkreetne video räägibki sellest, kuidas see loodi. Michelle blogib peaaegu kõigest - igapäevastest meiginippidest kuni selleni, kuidas kontsadel kõndida ja milline prillipaar sobib millise näokujuga.



Evon on Kurdistani tüdruk, kes elab Ameerikas. Mina arvan, et oma ilu, täiuslike make-up-tutorialidega ja kerge käega, on ta lihtsalt alahinnatud youtuber. Mis tähendab seda, et tal ei ole sadu tuhandeid vaatamisi nagu paljudel teistel. Aga millegi muu poolest ta alla küll ei jää :)



Bethany Mota on kindlasti selline, keda jälgivad pigem noored tüdrukud. Rohkem elustiili- kui meigiblogija, aga see mulle tema juures meeldibki. Väga väga positiivne ja energiline tüdruk!

Camila Coelho on üks minu favoriitidest. Brasiilia iludus, kes kannab absoluutselt iga meigi suurepäraselt välja. Tema sihtgrupp oleks ilmselt 18 kuni midagi.... Naiselik, tugev ja jõuline - oh vaadake vaid teda!

Chloe, austraallanna, on mu teine lemmik. Tal on palju huvitavaid meigivideosid, mis varieeruvad täiesti seinast-seina. Küll igaüks leiab oma lemmiku!

Viimasena, aga kõige tähtsamana Superwoman. Tema on siis see meelelahutuslikum pool. India tüdruk, kes teeb nii naljakaid ja nii õigeid videosid kui üldse võimalik. "How girls get ready" on teemakohane, soovitan väga soojalt üle vaadata, naerukrambid garanteeritud! Nüüd on Lillyl väljas juba oma app ja ta on tõesti üks väga siiras ja humoorikas neiu.

Tegelikult on mu listis palju, keda huviga jälgin ja ahhetan, aga siin on peamised.
Kuidas nad teile meeldisid?

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Favourite youtubers