EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Läbi aegade lemmikud

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tundub, et üks postitus üle pika aja ( lemmikud youtuberid ) viib teiseni, õigemini kolmanda postituseni. See - "lemmikud läbi aegade" - oli mul niikuinii plaanis teha ja mõtlesin, et why not siis kohe. EHK teie ees on mu lemmikud iluvidinad läbi aegade!

1. Naked lauvärvipalett. Olen sellest pikemalt kirjutanud postitused allpool. Seal on kõik sõnad öeldud. Pigment, värvid, püsivus, disain - kõik on super, kõik on lemmik.
2. Organix. Oraganix kui üleüldine juuksesarjahoolduse firma. Pikemalt olen sellestki allpool rääkinud. Hetkel proovin helesinistes totsikutes Maroko argaaniaõli sarja ja olen jällegi rahul.
3. OPI matte top coat ja Maybelline colorama must küünelakk on kindlasti selle sügise go-to küünelakid! OPI matt küünelakk on lahe toode, teeb kõik värvid matiks, laseb püsida kauem ja koos musta küünelakiga töötavad väga originaalselt. Maybelline colorama küünelakkidega on vist kõigil head kogemused ja nii ka minul - püsib kaua ja konsistents on piisavalt paks/piisavalt vedel.
4. Make up store studio foundation - ON läbi aegade minu kõige lemmikum jumestuskreem. Püsib kaua ( eriti kui puudriga kinnistada ) katab kõik vajaliku, annab mõnusa kuma SAMAS jätab matiks. Kõige parem pealekandmisviis on meigisvammiga TUPSUTADES, mitte näpukestega laiali ajades nagu kreemi - sest just see viis teeb selle kauapüsivaks. Tõmban otsad kokku ja ütlen, et proovige ise, sest see on seda väärt! ( hinda ka )
5. the Balm "Meet Matt(e)" on teine lemmik lauvärvipalett, sest ümbris juba räägib enda eest! Värvid on matimast matid, mistõttu ei sobi see algajatele. Nendega on raske töötada, aga harjutamine teeb meistriks. Teine boonus on see, et kui pintsel märjaks teha, saab värve kasutada lainerina, mina näiteks kasutasin pruuni tooni ( Matt Ramirez ) kulmuvärvina ja töötas üleootuste hästi. Kaasa tuleb kaheotsalise kvaliteetse pintsliga ja no need värvide nimed - Matt Smith, Matt Gallagher, Matt Chung, Matt Patel - kas pole mitte lahe? Ei väsi kiitmast, nendega saab ühe laheda pin-upiliku meigi :)
6. Maybelline eyeliner - ostsin selle, sest eelmine L`Oreali lainer oli otsas ja nüüd on mure pikaks ajaks lahendatud. Sellest "potikeset" jätkub väga väga pikaks ajaks! Komplektis tuleb kaasa ka pintsel, mille suhtes olid mul kahtlused, et kas nii paks ots teeb töö ära, aga teeb küll. Lainer püsib peal terve päeva ja kui vaja, siis terve öö :)
7. Parfüümid Chloe, Burberry Body ja eau de Sisley 1, 2, 3 on ka aastate möödudes need kõige paremad. Kui oleks minunimeline lõhnaõli, ( oh jah ) siis oleks see just midagi nende viie vahepealset. Ilmselt on Burberry teistest kõige leebem, aga siiski ühendab neid kõiki mõrkjas noot... oh kui hea!!!
8. JOIK ja siin tooksin jällegi esile lihtsalt selle firma. Tooniv sätendab kehasprei on küll lemmik, aga kõige paremad on siiski lõhnad nagu näiteks "Piibeleht", "Damaskuse roos", "Maasikas ja rabarber", "Magus uni", "Lavendliväljad", "Aprikoos ja freesia".
9. Elizabeth Ardeni 8 hr universaalsest kreemist olen samuti kirjutanud. Jääb minu lemmikuks vist küll kuni aegade lõpuni! 
10. Real Techniques pintslid on parimad, mida siiani proovinud olen. Väga väga paljud on nendega rahul, meik saab peale täiuslikult, raske on valida seda kõige paremat, niisiis foundation brush, multi-task ( ehk põsepuna/päikesepuudri ) brush ja domed shadow ( ehk lauvärvi ) brush.


Kui kolm on kohtu seadus, siis tänaseks on tõesti kõik.

 



Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Läbi aegade lemmikud