EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Murad Osman "Follow Me"

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kas olete kuulnud Murad Osman´i ja tema tüdruksõbra Nataly Zakharova projektist "Follow me"?

Osman´i "Follow Me"  pildid on plahvatuslikult kasvanud populaarseks kogu maailmas. Iga pilt on sarnases stiilis: Osman´i tüdruksõber, Nataly Zakharova, on väljasirutatud käega kaamera suunas ning mees käib tal järgi ümber kogu maailma. Esimesed sellised pildid ilmusid juba 2011.a. oktoobris.

"Esimese foto tegin juhuslikult Barcelonas, kui me olime puhkusel. Mu tüdruksõber oli natuke pahane, et ma alati pildistasin kõike, nii haaras ta mu käe ja püüdis mind edasi tõmmata. See aga ei takistanud pildistamast." ütles Osman Huffington Post Kanada Travel´ile.

Murad ning Nataly kohtusid Moskvas pildistamisel ning seejärel on nad koos palju reisinud. Võiks arvata, et nad vaid puhkavadki, kuid Osman on öelnud, et tavaliselt reisib ta just töö tõttu ning välismaal viibivad nad 3-4 päeva.

Nüüd aga aitab jutust ning lasen Teid uudistama põnevaid ja omapäraseid pilte!

Have you heard about Murad Osman'i and his girlfriend Nataly Zakharova project "Follow me"?Osman's "Follow Me" collection of pictures has exploded in popularity across the internet thanks to the undeniable cuteness in each photo. The setup of every photo is similar: Osman’s girlfriend Nataly Zakharova, back turned to the camera, with her hand outstretched behind her. In each shot, Osman’s hand is stretched out to hold Zakharova’s - he’s literally following her around the world."The first photo happened in Barcelona while we were on vacation. My girlfriend was a bit annoyed that I was always taking pictures of everything, so she grabbed my hand and tried to pull me forward. That said, it didn't stop me from doing photos while she was pulling me," Osman told Huffington Post Canada Travel. The two met back in Moscow at a photo shoot and got to know each other over time. "It might seem that I have a lot free time, but actually we travel mostly for 3-4 days abroad due to me being always busy at work," said Osman.Now, enough with talking and go check out their amazing pictures!
"Follow me" FACEBOOK and INSTAGRAMimage image image image image image image image image image

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Murad Osman "Follow Me"