EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

AVON Ultra glazewear huuleläige.

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hey!:)

Kuna ma olen väga kaua blogist eemal olnud, siis tahangi kõige pealt vabandada!:) Tegemist on lihtsalt nii palju.

Täna toon ma aga teieni uued AVON'i tooted:)

AVON Ultra glazewear lip gloss.

Tegemist on mega armsate huuleläigetega.Mis neid armsaks teeb on see sära mis neile lisatud on.Toodet on 6 ml ja välimus on klassikaline(neljanurkne ja must kork).

Konsistents on tal keskmine ehk pole liiga paks ega liiga üleliigselt vedel.Lõhn sellel puudub( väljaarvatud see õrn lõhn mis üldiselt väga paljudel huuleläigetel on, ei tule kohe meeldegi mida see kõige rohkem meenutab).

Maitse kohta ütleks nii, et ega see polegi limpsimiseks mõeldud :D(maitse mis keelt võib puudutada on samuti selline üleüldine, mis väga paljudel huuleläigetel esineb,  õrnalt mõru vms).

Peale kandes võib hõlpsasti kohe kaks kihti panna, sest ühest kihist jääb algselt kindlasti väheks ja mida rohkem kihte seda tumedam jääb värv huultele :).Kui kanda teda huultele siis ta natukene(hästi õrnalt) kleepub, aga see mind üleüldiselt ei häiri.Värskendada võiks tooni iga tunni tagant vähemalt, sest paratamatult kaotab ta oma erksuse tunnikesega ära.

Minul on kolm tooni Pale beach, Iced pink ja Fiery red.Minu enda suureks lemmikuks on saanud toon Fiery red.Peale kannan seda kaks kihti ja babam ongi valmis.Huuled on erakordselt punased ja hõõguvad lausa sensuaalsusest.

Pale beach'i iseloomustaks sõnaga nagu kullapuru ja seda sellepärast, et sõna otseses mõttes olekski tal sisse valatud kullapuru(ehk pisikesed täpikesed mis on kuldkollast värvi).

Viimast tooni iseloomustaks pärlmutter.

Misu mulle nende toodete juures meeldib:

Neid on kerge peale kanda ja mugav kaasas kanda, sest nad on väiksed ja ei võta palju ruumi Sära, sära ja veelkord sära :)
image

Fiery red, Pale beach, Isec pink(eestpoolt tahapoole)

image

 Siin Piltidel kandsin ma tooni peale ühe korra. Toon Fiery red.

image

Toon Iced pink.

image

Toon Pale peach.

image

Ülevalt alla: Iced pink, Fiery red ja Pale beach.

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A AVON Ultra glazewear huuleläige.