EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Hetke soovid #20 Bourjois eri!

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuna homsest kuni pühapäevani on Selverites üle Eesti kogu Bourjois tootevalik lausa 40% soodsam,

siis on kõik tänased soovid just sellelt mõnusalt Prantsusmaa brändilt, kes sellel aastal tähistas juba oma 150. -dat sünnipäeava!!! :) 

1) Healthy Balance kompaktpuudrist olen palju head lugenud. See on imepeene tekstuuriga ja peaks ilusti nahaga sulanduma. Loodetavasti ka matistab piisavalt. Kahjuks ma Selveri hinda ei mäleta, Ideaalkosmeetikas hinnaks 8,16€.

2) Sinist ripsmetušši olen juba pikemat aega soovinud soetada. See Volume Glamous Max Holidays tušš  on mõnusalt väike ja imearmas. Üksi pealekantuna annab päris erksa tulemuse, koos mustaga tagasihoidlikum, kuid siiski ägedalt värvi lisav. Hind 6€.

3) See Bronzing Powder näeb välja ja lõhnab nagu šokolaaditahvel. Samuti palju kiitvaid arvustusi saanud toode. Mul on kuri kahtlus, et ma oma koduSelveris seda puudrit ei näinudki, aga igatahes on mul plaan ta kunagi soetada. Hind peaks olema 10€ ringis. 

4) Kes ei teaks neid armsaid Bourjois toosikesi. :) Little Round Pot Blush on mu soovide nimekirjas olnud juba mitu aastat. See, et ma neid põsepunasid pole poest endaga kaasa toonud, on enamasti tingitud  suutmatusest valida õige toon ja ka hind on olnud krõbedavõitu, 12€ on isegi nii imearmsa topsikese eest liiga palju välja käia. Aga homme saab selle raha eest peaaegu kaks. :) 

Homme siis kõik Selverisse! Suurepärane võimalus ammuigatsetud tooteid hea hinnaga lõpuks ära proovida või lemmiktoodete tagavarasid täiendada. Kahjuks ei paku kõik Selverid Bourjois tooteid. Tartus on need olemas Anne, Ringtee ja Veeriku kaplustes, väiksem valik on ka Jaamamõisa ja Sõbra Selverites. Tallinna Bourjois fänne kahjuks ei oska infoga varustada, aga Selveri infost saab kindlasti vastuse. ;)

image

Kas teil on plaanis Selverist mõni hea hinnaga Bourjois toode soetada?

Millised on teie lemmikud sellelt brändilt või millist toodet olete igatsenud proovida?

image

Tänaseks ongi kõik, mon chérid!♥

image image   image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Hetke soovid #20 Bourjois eri!