EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Product review: Colorama Vintage Leather

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sain mõned päevad tagasi maybellinelt ühe pisikese goodie bag'i, mille üle äärmiselt õnnelik olen. Aitäh, aitäh, aitäh! Üks toodetest mis kotikeses peidus oli on nüüd teie ees. Tegemist on Colorama uue küünelakiga sarjast "Vintage leather". Minule sattus toon 212. See on selline "mudane roheline" värv mis sobib sügisega ideaalselt. Selle sarja küünelakid on sarnaselt eelmisele "Neons" satjale matid. Minule matt tulemus isiklikult millegipärast väga ei meeldi, sellepärast võõpasin ka seekord küüned läbipaistva lakiga üle. Sellisena meeldib mulle tulemus palju rohkem. 

Nagu te ilmselt teate olen küünte lakkimises täielik kobakäpp ja mul on alati küünenahad lakiga koos. Ilmselt seda seetõttu, et olen ka joonistamises üsna kehva. No ei ole seda graatsilist ja täpset maalimise/joonistamise kätt. Muidu on pealekandmine mugav ja ka küünelaki pigment väga hea. Piisab täiesti ühest kihist. Pildil on mul peal aga kaks kihti. 

Need peaksid nüüd kohe, kohe poodidesse jõudma või siis on just jõudnud. Hinnaklassilt nagu tavaliselt ikka u 2-3€. Minu meelest väga kihvt vaheldus suvistele värvilistele toonidele!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Product review: Colorama Vintage Leather