EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

First impressions + scin care routine

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna räägin hiljuti soetatud uutest näopuhastusvahenditest ja sellest, kuidas nahka hetkel puhastan ja hooldan. 

Igapäevaselt kasutan Nurme Seepi näoseepi. Ostsin selle suures õhinas ja fakt, et see on 100% looduslik, tegi selle oi kui heaks! Oma tööd teeb see siiani hästi, näo puhastab kiirelt ja nahk jääb... kriuksuvalt puhtaks. Aga heaga käib käsikäes ka halb - niisiis ei ole see just kõige kasutajasõbralikum toode. Reisile kaasa võtmisest võib unistada ja üleüldine hoiustamine on ka tülikas. Muretsesin seebile alla hoidja, sellest olenemata jääb kogu valamu ja selle ümbrus vastikult mustaks. Niiet ühes näoga tõmban tavaliselt üle ka kraanikausi. Kõige suurem miinus on see, et kui see silma satub, siis ... ... ... Jah, seep kipitab ja sellega on kõik öeldud + pole ka just selle "maitse" suhu minemisel kõige parem. Viiest ilmselt 3 punkti.

Nurme Seebilt sujuvalt L`Oreali mitsellaarveele. Mitsellaarveest kui sellisesest sain teada täpselt siis, kui see nii popiks sai ehk mõni aeg tagasi. Kuna süsimusta seebiga silmalaugude lähedale ei julge enam minna, siis tegin proovi ja andsin võimalusele näoveele. Nende kahe kooslus on hea. Erinevalt näoseebist on L`Oreali näovesi väga nahasõbralik, ei lõhna, ei kipita, ei sügele, ei tee nahka kriuksuvalt puhtaks, hellitab ja niisutab. Võtab ka kogu meigi kiirelt maha ja mis kõige tähtsam - kui mitsellaarvesi näole jättagi, siis ei jäta see ebameeldivat "kleepuvat kihti" nagu mõned teised ilublogijad teistest mitsellaarveedest rääkinud on. Viiest viis, kindlapeale:)
Pärast neid kahte toodet on aeg näokreemiks, minul aga õliks. The Body Shopi Morninga iluõli on kindlasti läbi aegade üks parimaid investeeringuid. Täishind on tootel 17 eurot, mina ostsin koos Morninga kehakoorijaga, oli vist midagi 25-29 euro kanti. Peamine põhjus, miks seda kevadel soovisin, on muidugi selle mõte - kolm ühes toode, suuresti ilma keemiata koostis, määri kehale, näole ja juustele. Suvel on selline asi asendamatu ja ma veel täpselt ei tea, et kui see otsa saab, siis kas ostan uue või proovin talviseks hooajaks midagi muud. Eks aeg näitab... Toode EI JÄTA nägu õliseks, on pehme, siidine, väga hea lõhnaga ja imandub kiiresti. Karta ei tasu, proovige järele. Viiest punktist kuus ;)
Kui maski tahan, siis kasutan nendeks kas Lushi Mask of Magnaminty või Brazened Honey face maski. Koos, vaheldumisi töötavad nad kõige paremini, aga üksi, pikka aega järjest kasutada meeldib rohkem meemaski. Esiteks on seda lihtsam maha pesta ja tegelikult töötab see üsna üle öö ka. Kui nägu on break-uppimas, siis korralik saun, puhas nägu, kümme minutit meemaski ja hommikuks on nahk super.. Magnaminty boonus on jälle see, et hoiustada võib seda toatemperatuuril. Honeyt peab hoidma külmkapis ja viimase "parim enne" on ligikaudu kuu, minul seisab kasutuskõlbulikuna vähemalt kaks. Sellest ka teine "probleem", et külmkapis hoides võib unustada, et see üldse olemas on. Magnamintyl on mõnus mündine lõhn, maha pesemine võtab aega tülikalt kaua ja Honey on ikka päris meene nagu ütleb nimi ka :). Maksavad umbes 10-12 euro kanti. Ükskõik kui väga ma neid ka ei armastaks, saavad nad kokkuvõtteks ikkagi tubli nelja.
Elizabeth Ardeni Eight Hour Creamid on jumalikud! Tõsi, on neid, kes armastavad ja neid, kes vihkavad, aga mina jumaldan. Enim meeldib mulle sarjast Skin Protectant, sest see on niivõrd universaalne. Tegemist on hooldava kreemiga, mis kaitseb, rahustab ja niisutab nahka. Kreem on põletikuvastase toimega, leevendades ka kriimustusi ja marrastusi. Mina kannan seda huultele. Jah, sest erinevalt paljudest teistest huulebalsamitest ja hügieenilistest huulepulkadest, ei pane see sind toodet rohkem tahtma, mis lõppkokkuvõttes niisutamise asemel kuivatab. Lõhn on osadele ebameeldiv, aga minule meeldis kohe algusest saati. Konsistents on samuti päris paks, aga isiklikult probleemi ei valmista. Arvestades, et ees ootab pikk talv, on selline asi küll väärt abimees. Kokkuvõtteks on pooldajaid, erapooletuid ja vihkajaid, kuid tegemist on ajatu klassikaga aastast 1930. Pole kahtluski, et viiest punktist viis jääks ka väheks :).

 

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp First impressions + scin care routine