EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Product review: Gio küünelakk

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei kaunitarid!

Õhtusse veel soovin teile säravat ülemaailmse ilupäeva lõppu! :)

Jällegi on käimas toidupoodide sooduspäevad, kust leiab lisaks odavatele toiduainetele ka üsnagi asjalikke ilutooteid. taas olen ostnud endale roosa küünelaki, millesarnaseid on mul umbes 3, agaaaaa siiski, see on ju veel puudu. 

Konsumi poeriiulitelt jäi silma üsnagi hea hinnaga küünelakk kõigest 0,79 senti. Kujundus meenutab veidi Sally Hanseni Gem Crush laki purki.

(oeh milline jube paistes pöial mul altpoolt on, iluuisutamine, ütleks selle kohta)

Küüned on mul hetkel üsnagi lühikesed, seega ei pruugi pilt väga ahvatlev olla, aga siiski minule väga meeldib. Tulemus jääb kaunim, kui kanda peale kaks kihti. Püsivus on ka üllatavalt hea, sest minu küüned on sellised, mis viskavad juba poole päevaga õhu laki ja küüne vahele ja nii see värv toredalt maha koorubki. See pidas vastu 1,5 päeva, mis on väga hea tulemus minu kohta. 

Pildile peitsin ka pisikese vihje, nimelt leiab selle toote ka kingikotist, mis vist üsna pea loosi läheb. Kõigest 28 followeri veel tarvis, mul on selle üle väga hea meel, sest blogi on ainult 1,5 kuud vana! :)

Mõtlen juba vaikselt toodetele, mida veel kingipakki panna on ehk kellelgi mingeid häid soovitusi?

Homme juba jälle tulemused Oriflame ripsmeseerumist (kuidas see nädal aega nii kiiresti juba möödunud on?)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Product review: Gio küünelakk