EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // Oriflame #3

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen jällegi mõnede Oriflame toodetega eksperimenteerinud ja katsete tulemusi jagan teiegagi.

Beauty Perfect põsepuna/Fresh Pink

Mulle väga meeldib selle põsepuna karp - nii sile ja läikiv. Puna ise on samuti mõnus, jääb hästi loomulik ja õrnalt kumav. Kuna puuder ei ole eriti tugeva pigmendiga, on algajal ehk isegi lihtsam ühtlast tulemust saavutada, saab mitme kihiga ilusti tugevust reguleerida.

image Siia pildile sai nüüd küll väga vale värv, see ei ole kindlasti nii erk ja hele. Internetist SIIT või kataloogist näeb õiget tooni. Hetkel kehtivas kataloogis on põsepunad ka eriti hea hinnaga 3,79€. Soovitan!

♥♥♥♥♥ 5/5

image Getaway tualettvesi
Mind võlus selle lõhna pudel, mõnusalt retro. Ka lõhn tundus kataloogilehte hõõrudes huvitav. Minu jaoks jääb siiski liiga puiduseks ja mehelikuks, lubatud tsitrust ei tunne peaaegu üldse. Lõhn ei ole õnneks eriti pealetükkiv, pigem mahe. Uuesti ei ostaks ja ei tea, kas olemasolevagi ära kasutan. Aga pudelike on armas. :)
 ♥♥♥♥♥ 2/5
image

Swedish Spa puhastav näomask

Seda maski proovisin ainult ühel korral ja see jääb ka viimaseks. Nimelt sellel on üks kõige hullem omadus, mis ühel maskil olla võib - ta ei tule näolt maha. Loputa palju tahad, ikkagi jääb kiht näole, mis isegi pesugeeliga ei eemaldu ja švammiga hõõrumisele ei reageeri. Hirmus hakkas juba lõpuks. Isegi kui hakkas tunduma, et sain ta maha, siis küünega mööda nahka tõmmates oli see ikkagi seal... ei enam.

♥♥♥♥♥ 0/5
image Discover China Cherry Orchard dušigeel
Igati mõnus, tavapärane dušigeel, mis hea lõhnaga ja ei kuivata nahka. Sain küll selgeks, kuidas korki ilusti sulgeda(tänu abivalmi blogilugeja kommentaarile) - tuleb vajutada näpuga täpselt augu kohale,aga ikkagi on see veidi ebamugav. :(
♥♥♥♥♥ 4/5
image

Hyper Stretch ripsmetušš/Black

Tušš teeb just seda, mida lubab - pikendab.. Aga.... ripsmed peab alati läbi kammima, sest tušš on kuidagi hästi vedel ja hari ei suuda seda kuidagi hajutada, tundub, et harjased on liiga lühikesed. 

image

Nagu pildilt näha, ei tee tušš minu hõredapoolseid ripsmeid mitte üks gramm tihedamaks, aga seda tušš ka ei luba. Pikkust lisab küll, otsevaates pole ehk nii hästi näha, aga külje pealt hakkasid ripsmed juba ämblikujalgu meenutama. :) Kahjuks ei saa ma seda tušši soovitada, sest hari on tõesti väga sant ja värvi tuleb korraga tuubist liiga palju välja. :(

♥♥♥♥♥ 1/5

image

Colour Drop huulepulk/ Melting Pink

Vot see huulepulk on tõeline üllataja. Niipea, kui teda kataloogis nägin, rändas see ostukorvi. Esiteks näeb see erkroosa ümbris juba nii  kena välja ja teiseks tekitas see innovaatiline tilga kuju proovimis himu. Ka toonid tundusid kõik tellimisväärilised.

Valisin heledamat sorti fuksiaroosa Melting Pink-i, mis on väga mõnus igapäevaseks kasutamiseks, lisab just parajalt funki. :)

image Pean ütlema, et see tilgakujuline ots on tõesti ütlemata mugav ja sellega saab väga täpselt huulekuju järgides joonistada. Tegu on hästi-hästi niisutava huulepulgaga, ma isegi liigitaksin ta pigem huulepalsami alla, sest see sulab peaaegu kohe kui huuli puudutab ja libiseb hästi kergelt. Huuled jäävad hästi siledad ja pehmed. Kuigi tänu sellele, et tegu on nii niisutava tootega, ei püsi see ka tundide viisi, kuid siiski tähelepanuväärselt kaua, sest pigment on päris arvestatav. Hetkel on kataloogis huulepulkade hinnaks umbes 5€, valisin seekord prooviks sügiseks eriti sobiliku kirsitooni pulga. Lemmik! 
p.s Kes on lõhnade suhtes tundlik, siis see pulk lõhnab väga keemiliselt. :(
♥♥♥♥♥ 5/5
image
image
Kas olete neist toodetest mõnda proovinud?
Millised on teie lemmikud Oriflamest?
image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

image

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // Oriflame #3