EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // Pi-Ret Jewelry / White Magic & Summer Fun

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Küll on tore kingitusi saada, eriti veel selliseid, mis tulevad suure üllatusena ja on pakitud nii imeilusasti. :)

Armas Piret, kes on ehtebrändi Pi-Ret Jewelry taga, oli liiga lahke ja rõõmustas mind jällegi imelise karbikesega ja selle veelgi imelisema sisuga...

image

Roosa siidipaberi seest tulid välja need kaks kaunist poolvääriskivist käevõru. Mul on nende üle nii hea meel, sest lisaks sellele, et olen hull käevõrudekandja ja midagi nii ilusat ning väärtuslikku mu kogus siiani küll ei leidunud, olen ma viimasel ajal ka huviga uurinud erinevate kivide ja kristallide mõju inimesele. Mulle nii meeldib, et võrud on sellised rasked ja käes mõnusad katsuda, ikka tunned, et tegu on "päris" asjaga, mis tõesõna keha ja vaimu mõjutavad. :)   

image

 Helesinine türkiisist käevõru "Summer Fun" on minu lemmik võru Pireti loomingust. Värv on i-m-e-i-l-u-s. Lugesin natuke türkiisi kohta ja nüüd meeldib ta mulle veelgi rohkem. Türkiisi saamine kingiks toob saajale head õnne ja rahu. :) Lisaks sellele, et türkiis aitab meeletu hulga haiguste korral, on ta ka talismani eest ja mis eriti põnev - värvi muutes hoiatab ta kandjat ohu, vägivalla, õnnetuste ja haiguste eest. Loodan väga, et minu kivid jäävad erksalt siniseks. :)  

Valge käevõru "White Magic" on tehtud haoliidist, mis imab endasse nii kandjas endas peituva kui ka kogu talle suunatud viha. See on super rahustav kivi ja sobib hästi sressi maandamiseks. Aitab üle saada ülikriitilisusest ja isekusest, ravib unetust.

Vott siis, tegu ei ole mitte ainult meeletult kauniste ehetega vaid nüüd on mul omas(t)käes(t) nii talisman kui stressimaandaja. :) Aitäh, armas Piret! :)

image Pireti loodud käevõrudega saab tutvuda SIIN. Kauneid Pi-Ret Jewelry kõrvarõngaid, mille uhke omanik olen, saab imetleda SELLES postituses. :)

 image
Millised on teie lemmikkivid/kristallid?
Kas usute nende jõusse?
image

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!♥

image image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Uut // Pi-Ret Jewelry / White Magic & Summer Fun