EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Gelish

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Gelish on püsiküünelakk, mis ei kulu maha ja püsib umbes kolm nädalat. See oleneb muidugi inimesest, aga paar nädalat on orienteeruv aeg, millal küüs juba liiga nähtavalt on välja kasvanud.. Gelish püsilakkimine on kombineeritud uusima UV- tehnoloogiaga. Protseduuri käigus kasutatakse kasutatakse UV-lampi, mis tagab laki kiire kuivamise. Gelishiga jäävad küüned elastsed, lakk kaitseb küünt välismõjude eest ning muudab küüned tugevamaks. Tulemuseks on ilus ja läikiv maniküür, mis kestab ja ei kulu maha. Protseduur näeb välja nagu tavaline maniküür - aluslakk, värviline lakk ja pealislakk. Aluslakk sisaldab keratiini, mis aitab küünel kasvada, pealislakk kaitseb murenemise ja kulumise vastu ning annab läike. Küünelakk eemaldatakse spetsiaalse vahendiga ja selleks protseduuriks kulub umbes pool tundi. Järgnev, ehk uus lakkimine, kestab samuti ligikaudu pool tundi.

 Ise olen samuti olnud "gelishi-klient" aasta aega. Avastasin selle juhuslikult kodule kõige lähemast salongist - Siiri Leinatamme ilusalongist. Kindlasti kannaksin gelishit ka tänasel päeval, aga kuna küünetehnik kolis mujale, siis vahetasin geeli tavaliste küünelakkide vastu. Pärast vaimustustejagamist, asutsid gelishi-usku ka minu ema ja tädi.
  Protseduur nagu juba kirjutasin, on lihtne, kiire ja tulemus jääb väga ilus. Minu küüntehnikul oli valikus palju erinevaid värve ja kombineerida sai need sädeluste kivikeste ja templitega. Selle aasta aja jooksul said mu küüned ikka igasuguseid värve näha.
   Hinnad on seinast-seina, Siiris maksis hooldus 18 eurot ja praegu vaatan, et Kalamajas asuv Noole ilusalong pakub 15 euroga, mis on väga mõistlik hind.
Üldiselt eelistasin täitsa lühikesi küüsi mõne heledama värviga - beeži ja heleroosaga või vastupidi, natuke pikemaks kasvanud küüntele valisin tugevad toonid ( must, punane, tumeroosa ).
Hooldusesse läksin siis, kui värvist olin tüdinenud või kui väljakasv oli juba silmariivav.
Minu jaoks oli kõige mõnusam gelishi juures see, et küüs ei murdu ja värv püsib särav algusest ( peaaegu ) lõpuni. Pediküüri sai muretult teha, sest geellakk küünelakieemaldajaga maha ei tule.
  Samas on gelish ka selles suhtes universaalne, et kui hooldusesse mingil juhul ei jõua, siis pole ka väga hullu. Küüs kasvab välja ja väljakasvanud osa saab ära lõigata nagu küüsi ikka. Kui eelmine aasta olin puhkusel Itaalias kolmeks nädalaks ja tehnikut polnud käepärast, siis lõikasin küüned ära ja tumedama lakiga värvisin üle.

  Lisan kaks pilti enda küüntest gelishiga, rohkem ei taibanud pildistada... :( Kvaliteet on nagu on, instagramist pärit.

image image

Esimene pilt on siis otse screenshot (ups...) aga ka üks lemmikuimaid lakke, mis valinud olen. Matt heleroosa, samas kerge sädelusega. Geelküünte välimusega neid võrrelda ei tasu, nagu näha, jääb tulemus tagasihoidlikult kena :).

... ja veel mõned pildid gelishi-maniküürist, mis internetist leidsin.


image
image
image image

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Gelish