EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

NIVEA Lip Butter Vanilla & Macadamia

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen seda nüüd oma 2nädalat ehk kasutanud, võib olla kolm. Olin nii õnnelik kui nägin, et seda Helsingis Sokoses müügil on! Eestis teda vist veel ei ole, kas ja millal jõuab, seda mina öelda ei oska, aga ilmselt kui soovi on teada saada, siis võib kirjutada suurematele poodidele ja küsida, kas neil plaanis see müüki võtta.

I've been using this one for about 2weeks now, or 3. I was so happy when I saw that it was sold at Sokos in Helsinki!

Endale valisin siis vanilje ning makadaamiapähkli oma. Pakendil on kirjas, et tegu on kauapüsiva niisutava huule võiga, mis sisaldab sheavõid ning mandliõli sensatsiooniliselt pehmete huulte tarvis. Võin kinnitada, et pehmed huuled on täiesti olemas tänu sellele tootele, ühtlasi püsib see huultel väga kaua, aga ei kuiva vastikuks.

I bought the Vanilla&Macadamia one for myself. It's said that it is a long lasting hydrating lip butter, that includes shea butter and almond oil for sensationally soft lips. I can say that it is 100% true! It lasts long on lips without being like a film and uncomfortable, it's so nice on the lips.

Potsiku suurusks on 16,7 grammi ning tegu on plekktotsikuga. Toode on tahkes olekus, aga näpuga hõõrudes pehmeneb, siiski õnneks ei ole ta 100% võitekstuuriga, ehk ei sula õlilaadseks vedelikuks, vaid jääb ikka tahkem, nagu mõnus huulekreem. Lõhn on magus, aga mitte lääge. Vanilje ja pähkel! Annab huultele kerge läike või kui rohkem panna, siis on ka läiget rohkem. Kasutan seda nii hommikul, õhtul kui päeval. Supper mõnus! 

The pot is 16.7gr or 0.59oz if you wish :). It's out of tin. The butter is hard in the tin, but with body heat it gets soft. Not as soft as butter melts between your finger (that'd be gross) but soft. It's like a nice rich lip cream. The scent is lovely sweet, not sticky sweet. So vanilla and macadamia! Gives a nice shine to the lips when added lightly, but if your someone like me, you have like a gloss on the lips. I love to apply a bunch, even though a little amount goes a long way. I use it in the morning, evening and during the day to. It is awesom!

Valikus on veel vaarikas ja ka tavaline versioon. Ise ei ole ülejäänusid testinud, aga nagu teate, siis kingikotis on vaarika oma! Nagu googeldades selgub, siis on ka koorene karamell üks lõhnavariantidest, aga seda ei ole Soomes silmanud.

You can choose from the following: vanilla&macadamia, raspberry or regular. Google also told me there is a cream caramel one available, but haven't seen that one in the shops here in Finland.

Toode mulle meeldib ja pakend on supper nunnu ja ilus, samas lihtne, aga natukene teeb murelikuks, et sinna satub tolmu sisse käekotist või taskust ning ühtlasi tuleb ideaalis potsikusse sukeldumisele eelnevalt otsida võimalust käsi pesta. Ei taha ju igast pisikuid sinna sisse ajada.

I like the product so much, the packaging is so cute and yet simple. I am a bit worried about putting my fingers in it though and in an ideal world you'd have to find water and soap before digging in that butter with your dirty finger. You don't want bacteria in it, do you?

Kuna ma olen selline hull huulemögina kasutaja, siis on minu huulevõi juba korraliku lohu endale sisse saanud. Tegelikult piisab väikesest kogusest, aga mulle nii meeldib sellega huuli masseerida. Eriti kui huuled kuivad on, siis see pehmendab nad nii mõnusalt!

Since I'm a crazy lady when it comes to using lip products, my lip butter already has a dent in it. I use way more then I'd need, but I just love-love-love it. I love to massage it into my lips, especially when my lips are dry for some reason. It gives instant moisture to them!

Ostaksin kindlasti endale uuesti kui otsa saab.

I'm for sure going to buy more once this one is finished!

 
image
image

 

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep NIVEA Lip Butter Vanilla & Macadamia