EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Empties #4

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Leidsin endal meigiasjade seast mõned tühjad asjad ja otsustasin, et ei kogu endale ulmelist kogust kokku poole aasta peale (ehk siis ca 10totsikut minu puhul :P), sest sellisel juhul võtab postituse kirjutamine aega terve  i g a v i k u.

So I was cleaning a little and found a few empty things in my makeup stuff. I decided to do this empties post right now and not in half a year when I would have more stuff to share, since I'm a lazy person and would just drag on writing this post until I have like a hundred empty pots and tubes...or for me that would mean like 10 or more empties :D.

 

Niisiis, selles postituses on mul tegelikult kaks täissuuruses toodet ning kolm testerit..

I only have 5 things and 3 of them are actually tester sizes. 

image

Esmalt siis Aussie 3 Minute Miracle Reconsturctor Deep Conditioner tester. Soetasin selle Anttilast, kus tester oli toona vist 3.49€, muidu maksab tester 5€. Tuubis on 75ml sees. Lõhn on muidugi supper ja värvus on selline õrn viriskukarva kreem. Testsuurus jättis väga hea mulje: mõnus lõhn, siledad ja pehmed juuksed, lisatud läige. Kahjuks aga soetasin endale ka täissuuruse, kuid natukese teise suunaga, oli vist kahususe vastane. Mõtlesin, et kuna toimained paistsid suht samad olema, siis võiks, aga ei. Tester on Austraalia Balm Mintiga. Mis see siis on? Mingi mündiline ilmselt, aga ei leia kahjuks googeldades (ladina keelset) nime, millega tegu. Tester on igaljuhul supper ja otseselt Reconstructorit ilmselt ostaks endale ka täissuuruses.

Aussie 3 Minute Miracle Reconstruct tester size is 75ml and I really liked it. I sadly bought the full size in De-Frizz and that one sucks so much. But this one is nice. Smells god, looks cute peachy cream pink and really makes hair soft, shiny and smooth.

image

Rainbow Hand Care Kynsilakanpoistoaine Vitamin E on tõesti mõnus. Eemaldab laki kerge vaevaga ja on küll see tüüpiline hais, aga natuke lõhnastatud ka mingi lillelõhnaga. Meeldib väga! Odav on ka, alla 2€.

Rainbow Hand Care Kynsilakanpoistoaine Vitamin E is really nice. Removes nailpolish nicely and yes it does smell, but there's like added fragrance of some sort of flower too. Really like it and it's cheap!

image

Lumene Translucent Mineral Loose Powder, nagu kirjas, siis tegu läbipaistva tolpuudriga. Tõesti mõnus ja jätab väga ühtlase mulje, ilma et oleks puudrinägu! Minul jagus seda ca aastaks! Ja ma ikka kasutasin suhteliselt igapäevaselt seda! Uut ei ole ostnud, sest nii paljusid teisi tahaks proovida ja pöördusin peale seda tagasi oma lemmik kivipuudri juurde, aga küllap ostan selle endale millalgi uuesti!

Lumene Translucent Mineral Loose Powder, like stated in the name, it's a loose powder. I really liked it. It's also translucent, what a shocker, since that's in the name too. I know :D! I liked that it applied evenly and gave a nice matte finish. It lasted for a year! The pot I mean. And I used it almost on a daily bases! I haven't bought an new, since there are so many powders to try! And I kind of turned back to my old favorite pressed powder, but I know in my little tiny heart that the day will come when I buy this one again!

image

Tom Tailor New Experience on mõnus kerge lillelõhn. Tippnootideks on bergamot, kassia, mandariin ja apelsin. Keskmisteks: freesia, jasmiin ning helitroop ja baasnootideks on sandlipuu ning musk. Mulle seel õhn meeldis, püsivus ei olnud küll eriline asi, ehk nii kuni 3-4tundi ja siis oli läinud, aga iseenesest supper mõnus! Testri sain Adoreboxist.

Tom Tailor New Experience is a nice light floral scent. Ton notes are: mandarin, orange, cassia and bergamot. Middle notes are made up of: freesia, jasmin and helitrope. Base notes: sandalwood and musk. I really like it, but it stays on for 3-4 hours and then it vanishes. Still love it though! I got the tester from an Adorebox.

image

J. Del Pozo Halloween Blue Drop lõhnatester, sain selle oma ostuga Ideaalkosmeetikast. Oi jah, pettumus, sest see on justkui versioon Moschino Cheap&Chic I Love Love'st. Mul on Mochino lõhn olemas ja see meeldib mulle väga. Erinevus on ehk see, et Halloween on tiba värskem ja teravam, aga Mochino natuke magusam ja rohkem apelsinine. Ei ostaks kindlasti Blue Drop versiooni, originaal Halloween on ikka kõige parem! Halloween Blue Drop koostise leiate SIIT. Püsivus on lõhnal samuti ca 3-4 tundi. J. Del Pozo Halloween Blue Drop tester was such a disappointment, it reminds me so much of Moschinos Cheap&Chic I love Love. I do love that one though. I would say that Moschino is a bit sweeter and more orange scented as to Blue Drop being more spicy and like a mens type of fresh- I wouldn't buy the Blue Drop version of Halloween, but I do love so much the original Halloween. You can find the composition of Blue Drop HERE. It also stays on for about 3-4 hours.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Empties #4