EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Awkward #1: Thank You For The Smile!

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Awkward (Imelik) on postituste seeria, mida ma alguses mõtlesin hoida oma Fb lehe jaoks, kuid tekkis tuju neid siiski ka siin avaldada. Ma olen kindel, et ma poel ainus, kellega juhtub selliseid asju, kuigi mu kallis onutütar M ütleb iga kord kui talle oma imelikke "Tead mis täna juhtus!" lugusid räägin, et "Ah ma üldse ei imesta, sul juhtub koguaeg miskit sellist!".

Awkward is a series of posts that I first thought I'd keep on my blogs FB page, but now I thought that I should share these posts here too. So I'm going to start sharing them on my FB page as well as here on my blog! I'm sure I'm not the only one who finds herself in these kind of situations, even though my cousin always says to me, when I'm telling her one of my "Guess what happened today!" stories, "No wonder, things like that always happen to you!".

Käisin täna poes ja nagu alati, olin omas mullis ja vaatasin poeaknaid, et mida järgmisena rünnata. Niisis, kõnnin omaette ja olen jõudmas ühe ehete poeni kui märkan, et keegi kõnnib mu kõrval ja kiikab mind vasakult. Ma alguses ei mõelnud miskit ja kõndisin edasi, aga ikka ja jälle see keegi kiikas mind. No vaatasin siis korraks, et mis probleem kõrvalkõndijal on. Tegu oli mingi vanamehega, kel oli seljas hele suvine ülikond ning peas kaabu ja ta vaatas mind ja naeratas mulle. Mind ajas see naerma ja ma muigasin. Järgmisel hetkel teatas vana mulle "Aitäh naeratuse eest. Ilusat nädalavahetust!", ma ütlesin palun ja tänasin ning soovisin sama vastu. Kui imelik....Today I went shopping and as usually I was so deep in my thoughts looking at the windows to find the next store to attack and I noticed that someone was walking next to me on my left. That someone appeared to be peeking at me. At first I didn't let myself be bothered by it and walked on. Then I noticed that the person didn't stop and now took a look to the left. There was an old guy with a light colored summer suit and a hat, he was looking at me with a big smile on his face. I was kind of confused, but it made me smile back, since I found it awkward and funny. Next thing was that he said to me "Thank you for the smile and a lovely weekend!", I just smiled, thanked and wished him the same back. How strange... 

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Awkward #1: Thank You For The Smile!