EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My Freeman Stuff #1: Papaya & Coconut Haircare

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ostsin need kaks juulikuu alguses ning alates sellest olen neid kasutanud. Tegelikult oli mul muidugi ainult šampooni tarvis, aga kuna ma armastan Freemani tooteid. Ilmselt kui jälgid mu FB lehte, siis oled aru saanud, et ma ostan neid endale muudkui juurde nagu mingi peast segane Freemani stalker :D.

Eniveis, hind oli neil kummalgi ca 4.50€ ja pudelid on suured, 400ml. Hea tehingm inu arvates. Ostsin endale värvitud juustele mõeldud, aga tegelikult olid seal ka niisutav šampoon ja palsam olemas.Niisutaval oli aga miinuseks see, et palsam oli pisikeses tuubis ja tegu oli intensiivpalsamiga, mis oli 3minuti oma. Tundus sama põhimõttega olevat nagu Aussie oma. Ainult parema lõhnaga! Puuviljane ja puha, magus ja puha! Troopiline täiesti! Enda omad soetasin Helsingis Sokosest. Eestis neid vist ei ole müügil. Ma vähemalt ei tea, et oleks.

I bought these in the beginning of July and have been using them ever since then. I really needed actually shampoo, but since I am so in love with Freeman products (as you may know if you follow me on FB and as you may get from the title, that says this is post number 1 about my Freeman stuff) I also bought the conditioner. They were about 4.50€ each and I bought them in Helsinki from Sokos. They also had moisture ones available, but the conditioner was a 250ml tube as opposed to the large 400ml bottle. I also color my hair so it was more logical for me to get the ones for colored hair.

Mõlemad (nii palsam kui šampoon) sisaldavad vitamiine, jojobaõli, akai õli (oli vist selline nimetus eesti keeles), järgnevat ma eesti keelde tõlkida ei oska, aga tegu on mingit sorti ginseni ženšenni juure ekstraktiga ning botaaniliselt antioksüdantide rikkad muud koostisosad. Lubadused on siluda, läiget anda ning sügavuti niisutada ja kaitsta juuksevärvi kulumise eest.

The conditioner is white and the shampoo is purple. Both of them contain vitamins, jojoba oil, acai oil, panax ginseng root extract and other botanical rich antioxidants. Those ingredients are supposed to  deep condition and moisturize the hair. Promise also include: hydrate, smooth and silky hair, protect hair color from fading.

Palsam on valge ning šampoon on lilla.

Lõhn on, nagu võiks eeldada, papaia ja kookos. Natuke selline rõvedalt magus, aga siiski piisavalt ok, et hajub ära, ei jää juustesse püsima ning muutub juustel kõvasti vähem okseleajavalt magusaks. Šampoonitan juukseid kaks korda, aga seda teen kõigi šampoonidega! Loputan šampooni juustest ning pigistan vee välja ja kannan rikkaliku koguse palsamit juustele ning lasen mõjuda just nii kaua kui viitsin, tavaliselt 2-10minutit. Peale seda loputan ja juuksed on tõesti mõnusalt pehmed ja siledad.

The scent is, as it says in the name, papaya and coconut. It is a bit sickly sweet, but subtle enough and once you put it on your wet hair it gets better. I also don't smell it after my hair is dry. The shampoo needs two washes on my hair. So I shampoo my hair twice with it. And then I just squeeze all the water out that I manage and apply a very generous amount of the conditioner and leave it in my hair from 2-10minutes. Then I just give it a really good rinse and my hair is nicely soft.

Mõjub mu juustele väga hästi, annab pehmust, siledust ning läiget. Kindel taasost! Tahan proovida siiski ka niisutavaid variante, kuigi see palsami topsik on vist ca 250ml, ehk siis väike, aga noh. Loodan, et too mulle siis rohkem meeldib kui Aussie oma!

It gives my hair smoothness, softness and shine. This is so going to be a re-buy. I also want to try the moisture shampoo and maybe the small conditioner too. The small conditioner is a moisturising one and 3minute deep conditioner. So it is I guess something like the Aussie 3minute miracle I guess, but I'll find out when I buy the Freeman one and use it.


Armastan neid kahte ja kasutan naeratusega näol need hea meelega lõpuni!

I love these two and I can see myself using these two up with a smile on my face!

  image

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep My Freeman Stuff #1: Papaya & Coconut Haircare