EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

BYPHASSE Solution Micellaire

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

So micellaire waters have been popular for a while now. I bought this one in the end of June from Estonia. It was a special offer and cost 5€. For a big 500ml (16.9 fl oz) bottle it's so cheap!

Mitsellaarveed on olnud  tõsiselt populaarsed viimasel ajal. Ostsin selle juunikuu lõpus Eestist Konsumist, seal oli nimelt pakkumine. Suur 500ml pudel maksis vaid ca 5€. Milline soodukas!

It is soap, coloring and parable free. It says that it's specially formulated for sensitive skin. It removes impurities, makeup from eyes, face and lips.

Tegu on siis seebi, värvaine ning parabeenide vaba meigieemaldusveega. Öeldud pakendil veel ,et ekstra väljatöödatud tundliku naha vajadusi arvesse võttes. Eemaldab meigi näolt, silmadelt ja huultelt.

It does remove makeup nicely, but it leaves my skin sticky. I don't like it. I also have to wash my face right after removing my makeup with it or I'll get break outs. It does have a light scent to it. I still have so much left and I probably am not able to use it all up by myself, so I'll give some of it to my mother, but first I have to find a bottle to pour it into for her :D. My skin type is oily and acne prone. My age is 27.

Meigi eemaldab tõesti kenasti. Välja arvatud veekindla ripsmetušši, mida ma kasutan. Kurb külg on aga see, et nägu jääb kleepuma peale selle kasutamist. Ühtlasi, kui ma kohe peale meigieemaldust ei pese maha seda kleepuvat kihti, siis saan järgmiseks päevaks vistrikud näkku. 

Lõhna poolest nii palju, et mingi kerge lõhn tal siiski on, aga mis täpselt, ei suuda tuvastada. Mul on veel väga palju toodet järel ja tundub, et jätkub ikka aastateks. Tegelikult kavatsen muretsedam ingi väiksema pudeli ja osa sealt oma emale anda siis (suurest pudelist). Mu nahatüüp on rasune ja aknele kalduv, vanust on mul 27aastat.

I use it with a cotton pad. It does remove eye makeup, but unfortunately it doesn't remove water proof mascara that I use, I have to use another makeup remover for that.  When removing eye makeup it doesn't burn the skin or irritate it.

Your supposed to use it morning and/or in the evening and not to rinse after using this. I honestly do not get how some people (lucky them) can clean their faces just with products that don't need water to work. My skin is left feeling dirty and disgusting if I do not add water to my skin care and makeup removal regimen.

Kasutan seda vatipadjakesega. Silmameigi eemaldab siis kenasti, aga nagu juba mainisin, ei taha ta maha võtta veeekindlat meiki. Silmi ega silmaümbrusnahka ei ärrita.


Pakendil on kirjas, et peale kasutamist ei tule seda näolt loputada. Kasutada tuleks seda hommikul ja /või õhtul. Mina ei saa ausalt aru, kuidas osas (õnnelikud nemad!) saavad endal meiki eemaldada ainult toodetega, mis ei eelda vee kasutamist. Minu meigieemalduses ja nahahoolduses on veel oma kindel koht. Vesi peab seal päris kindlasti esinema, sest muidu jääb nahk vastikult must ja tunne on ka vastav!

Sadly I don't like it and wouldn't buy it again, since I hate the sticky feeling and that I have to wash my face immediately after using this. I don't use it daily anymore.

Kahjuks pean ütlema, et toode ei meeldi mulle ja uuesti ei ostaks, sest see kleepuv tunne ja kohene vajadus nägu pesta peale kasutamist on lihtsalt tüütud minu jaoks. Igapäevaselt ei kasuta enam.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep BYPHASSE Solution Micellaire