EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New Stuff: Aussie, Freeman, H&M, Nivea

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I've been shopping quite a lot this summer. I've even started writing posts about new stuff, but then they have landed in my draft folder, but I'll try to finish them now.

Olen sel suvel päris palju poodelnud. Postitusi nagu näha pole tulnud selle teemalisi, põhjus selles, et need on kõik mustandite kausta toppama jäänud. Katsun need nüüd tublisti ikka lõpuni kirjutada

image

I got the Freeman's Facial Clay Mask Mint&Lemon. It promises to bring relief from inflammation caused by breakouts. Also it claims to absorb oil from pores and minimize the appearance of them. Mint and lemon refresh the skin. It is meant for breakout prone and oily skin. They also had one available for normal skin.

The color of the mask is a funny green, like in the movies. It is a thick paste and takes about 10min to dry completely.

Ostsin endale Freemani Facial Clay Mask Mint&Lemoni. Lubaduseks on, et leevendab põletikulisi vistrike. St siis nagu ravib neid, saate mõttest aru, eksole :D? Lisaks lubab imeda pooridest rasu ja nende suurust minimeerida. Münt ja sidrun värskendavad näonahka. Suunatud on see just rasusele ja aknele kalduvale nahale. Ei pea aga muretsema kui on teist sorti nahk, neil on ka normaalsele nahale ja selliseid universaalseidki savimaske olemas. Ehk siis: igaüks leiab oma.

Värvis on maskil muidugi eriti lahe, selline roheline nagu filmides! Tegu on paksu pastaga, millel võtab ca 10minutit aega, et kuivada täielikult (eelduseks, et on ikka mõistlik kogus näole kantud, mitte nii nagu mina, et mida rohkem, seda uhkem!).

image
image
image
image
I also got myself a shimmering body lotion from H&M. It's called body treats Shimmer Body Lotion Cotton Wood. It has silver shimmer in it that is fine and looks lovely, would look best on tanned skin. The scent of the lotion is OK, but could be a lot better. The lotion itself is moisturising, but it's really just a lotion (well besides the shimmer, I mean, if we leave that one out). I've never had a shimmer lotion so I thought that maybe it would be nice. We'll see.

Ostsin H&M-st endale sädeleva ihupiima. Nimeks on Shimmer Body Lotion Cotton Wood, oli kam ingi teine lõhnasort, aga mitte ei meenu, mis selleks oli. Ihupiimal on sees õrn hõbedane sädelus. Päevitunud jumega näeks imekaunis välja (kuna eesti keelne tekst on oma kuu aega hiljem kirjutatud, siis võin lisada, et seda jumet ootan siiani :P). Lõhn on OK, aga võiks kõvasti parem olla. Ihupiim ise on piisavalt niisutav, aga tegu on tõesti toime poolest lihtsalt ihupiimaga (kui sädelus kõrvale jätta).

image
The next thing was the Aussie Take The Heat Leave In Cream. Not fond of the texture, but the scent is lovely. The texture is a gel like formula, so not a cream! It makes hair nicely straight and smooth when you apply it and then blow dry it, but it doesn't make it soft.

Aussie Take The Heat Leave In Cream on selline geel-kreemi tüüpi juuste stiliseerimise (on see selline sõna, vaatan EKIst järele kohe) vahend. Paned pumbatäie või vähem juustesse ja peaks siis kaitsema kuumuse eest. Tegelikult on ausalt öeldes tegu ikka geeliga, mitte kreemiga, tekstuur on selline kleepuv ja libe. Teeb juuksed kenasti sirgeks ja siledaks kui föönitada, aga kahjuks mitte pehmeks.

image
The last thing was Nivea's Doble Effect Shover&Shave gel. I had one similar to this years ago from ... oh I can't remember the name (It was from Bebe), but it was made by Johnson&Johnson.  The scent is lovely, but the lotion is like lotion is. It says that it is moisturising. I do like it for shaving, since I feel that this one gives a much closer cut, so my legs are so smooth (Gosh, now I sound like a bigfoot who's awful hairy, well it's not so far fetched).

Viimaseks on Nivea Double Effect Shover&Shave duššigeel. Kunagi ammu ammu oli mul sama põhimõttega Bebelt. Lõhn on mõnus, aga tõesti tegu lihtsalt duššigeeliga, mitte millegi muuga.  Eriti niisutav ta kahjuks ei ole, aga raseerimiseks (jalgade) on ta hea küll, saab kuidagi palju lähemalt karvakese mahalõigatud ja selle tulemusena on jalad palju kergema vaevaga nii siledad. Hehehhe, nagu mingi pärdiku mulje jääb nüüd minust, aga noh, ega see väga mööda ei olegi.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep New Stuff: Aussie, Freeman, H&M, Nivea