EEVA naistekas

Teisipäev, 16. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kuhu minna, mida teha?

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sooviksid veidi vaheldust ja midagi lõbusat neljapäeva/reede õhtusse?

Kuna olen alates neljapäevast nagunii ka ise Tallinnas, siis kattub sama päevaga ka muid üritusi, mida samuti väisata soovitan!

Neljapäeval toimub Naistemaailma avalöök uuele üritustesarjale. Nimelt toimub koostöös kino Artis´ega kinoõhtu, kus esilinastub film "Kaks ema." Üritus algab 19:00 ning pileteid saab 7€ eest osta siit.Igat külastajat ootab üllatus Kissilt, Leiburilt, Mellerilt, Avonilt ning Hugo Bossi ja Lady Gaga parfüümidelt. Lisaks võidab üks õnnelik "Aasta jagu kosmeetikat Avonilt!" Mina küll ei näe ühtegi põhjust mitte minemiseks!? :)

Täpsemalt leiad infot ürituse kohta siit ja Naistemaailma Facebooki lehelt.

Kui kino ei ahvatle, siis toimub ka Make Up Store Pärnu mnt. 10 kontoris nii mõndagi!
Make Up Store, koostöös blogija Triinuga, korraldavad Costany´s Sparkles - Girls night out @ Make Up Store õhtu. Seal tähistatakse Triinu blogi sünnipäeva, läbitakse Kairit Tuhkaneni juhendamisel meigikoolitus ning soetatakse Make Up Store tooteid, mis lausa -20%! Kahjuks algab see üritus samuti kell 19:00, seega mõlemale ei jõua, kuid lausa patt oleks minemata jätta mõlemale!

Täpsemalt leiate infot ürituse kohta Costany´s Sparkles blogist!
__

Lisaks toimub Bastioni Aias suve viimane kontsert koos Rolf Junior´iga! Kahjuks ma nende lehelt väga palju infot ei leia, kuid usun, et pilet on taas 5€, kuna Ott Lepland´i kontserdil oli selline hind. Täpsem info ja laudade broneerimine - See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. image

Reedel toimub Butterfly Lounges üritus nimega Glamora.ee presents DJ Keith Margus. Avatud on Glamora ilunurk, soovijatele tehakse tasuta kaunis jumestus Reet Gailan´i poolt ja soeng Merit Vendlapoolt. Lisaks esitletakse Victoria´s Secret 2013 kollektsiooni, mida on võimalik soetada soodushinnaga!

I apologize of a translation, but I write about of events taking place in Estonia.

Kas plaanite mõnele üritusele sel nädalalõpul minna? Kus ja mis veel toimumas on?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Kuhu minna, mida teha?