EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

AVON advance tehniques daily shine sära seerum kõikidele juustetüüpidele

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hey, hey ! :)

Olen üpris kaua kadunud olnud, aga siin ma nüüd jälle olen, et tuua teieni uus toode!:)

AVON advance tehniques daily shine sära seerum kõikidele juustetüüpidele

Tegemist on juuksesära seerumiga.Asetseb see väikses plastik pudelis mis on megaarmsat rohelist värvi.Toodet on 60ml.Ausalt öeldes oli nii, et kui ma selle toote kätte võtsin siis alguses ei uskunud ma eriti, et ta juuksed tõepoolest säravaks jätab(tavaliselt on sellised tooted millegipärast juuksed pulkka jätnud vms. jubedat).

Kõigepeale kui ma selle toote korgi lahti keerasin(korki on isegi märgade kätega mugav lahti keerata, sest korgil on lahtikeeramis koha peal sellised mõnusad sakikesed, mis ei lase sõrmedel libiseda) tungis mulle kohe nina see mõnus lõhn(õrnalt magus) ja jäi silma pipeti otsiku moodi ots(selline pikk) mis oli läbipaistev.Seda on ülimalt hea pihku lasta just tänu sellele otsikule, sest see paistab läbi ja sa näed kui see tulema hakkab.

Kanda tuleb seda märgadesse/niisketesse juustesse, aga võib ka kuivadesse(mina pole veel kuivadesse kandnud ja seetõttu ei oska öelda kuidas see välja peaks nägema).Veel parema sära saavutamiseks tuleks kasutada tervet komplekti ehk šampooni ja palsamit.

Mina kandsin seda kohe peale pesu juustesse, algul valasin teatud koguse pihku ja siis määrisin selle mõlema käe peale laiali ja seejärel kandsin juurtest otsteni juustesse.Kui juuksed olid kuivanud jäi neile kergelt külge see mõnus õrnalt magus lõhn ja samuti jäid nad õrnalt siledad ja pehmed, juurde jäi ka sära mis minul kestis juustes kaks päeva.

NB!seda toodet pole samuti soovitatav väga palju juustesse panna, sest siis võivad juuksed välja näha nagu nad oleksid rasvased

Minu arvamus

Mis mulle selle toote juures meeldib

Lõhn- Õrnalt mõnus ja magus. Toote kork- No tänu sellele on tõsiselt hea seda avada isegi niiskete kätega. Juustesse jääv lõhn- Super, sest isegi järgmine päev on veel tunda seda õrna lõhna. Juuksed jäävad õrnalt siledad ja mõnusalt pehmed, ning sealt juurest ei puudu ka sära. Pipeti moodi otsik- Läbipaistev ja pikk.

Punktid mis ma sellele tootele annan on 5/5

Kas keegi teist on seda toodet kasutanud?millised jäid muljed?

Päikest!:)

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A AVON advance tehniques daily shine sära seerum kõikidele juustetüüpidele