EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New Stuff: H&M and Gina Tricot

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

 So today I actually went back to H&M to buy myself another pair of the same sort of jeans I bought yesterday. Luckly they had them in the exact size, I could have bought two extra pairs even if I'd wanted, but I bought just one. Like yesterday the price was 10€. H&M have sales at the moment so the items bought yesterday and today were on sale. Just the eyeliner not.

Läksin täna tagasi H&M-i, et endale veel teinegi paar neid samu teksaseid osta, mis eile soetasin. Õnneks oli minu numbrit veel. Lausa kaks paari oli, aga ostsin siiski ühe. Hind taas 10€. Allahindlused on hetkel seal käimas, eilsed ja tänased asjad siis nende ajal ostetud. Lainer ainult ei ole soodukaga saadud.

image

 

image  image

The top and bottom parts of the bikinis were 5€ each. I love them. I just think that perhaps I should have bought one size bigger for the top, but I can surely wear them. I have a bigger butt then boobs, so that's why I bought them in different sizes.

Päevitustel olid nii ülemine kui alumine osa 5€, ehk kokku siis kümme. Imekaunid! Oleksin ehk siiski ülemise osa numbri suurema pidanud ostma, aga samas saan kanda ja ei näe kole välja seljas. Põhjus, miks ma alumise osa numbri suurema ostsin kui ülemise on see, et mul on pepu suurem kui tissid :D. Sel põhjusel ei julenud ka osta ülemist osa sama numbrit, et venib natuke välja nagunii ja siis on jälle liiga suur ülemine osa ja no ei taha nii...

image

I also got myself a pretty glitter liner from H&M, looks lovely and is a easy way to do something quickly on a busy morning. Brightens the eyes and is not too much. It was 3.95€.

Ostsin H&M-st ka imekauni sädeleva laineri. Saab kanda igapäevaselt ja anda sära silmadele. Hea lihtne viis koos ripsmekaga ;)! Hind oli 3.95€.

image image

Before H&M I went to Gina Tricot to get myself an eyeshadow. The one that I wanted is 42 Caramel 3.95€, a lovely matte nude light brown. Perfect for a natural crease color!

Enne H&M-i külastust hüppasin aga Gina Tricot'st läbi et osta lauvärv. Soovisin tooni 42 Caramel, mille ka ostsin, 3.95€. Imekaunis matt helepruun nahatoon, sobiv loomulikus meigis silmakoopasse.

image  image

Then I also got a nice sheer pink lipstick that is more of a tinted balm. It's called 02 Kissable Lips. Has a sweet scent to it! I'd been eyeing it for about a year now :D. Price was 5.95€, a bummer to be honest, but I love the color!

Ostsin ka läbikumava (vägagi) roosa huulepulga, mis on suhteliselt palsami eest ja toon on 02 Kissable Lips. Lõhnab magusalt! Olin sellele pea aasta juba silma visanud :D. Hind oli kahjuks 5.95€, aga toon on nii ilus!

image

I also got two liners that were on sale for just 1€, they are 78 Rockstar (a purple) and 15 Petrol (well a petrol color duh :D). The liners can be worn as a extremely simple every day makeup. Just mascara and the line. So easy and nice!

Alega oli saadaval ka klainereid. Otsustasin kolmest toonis kaks soetada, hind tüki kohta 1€. Jällegi hea igapäevase kiire meigi tegemiseks! Toonidest valisin 78 Rockstar, mis on lilla ja 15 Petrol ,mis on bensiinitooni.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep New Stuff: H&M and Gina Tricot