EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My grazy life

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hey!:)

Alles oli see aeg kui suure rõõmuga sai astutud kooliuksest välja ja mõelda, et nüüd saab rahus kaks kuud oma tegemisi teha ja lihtsalt suve nautida.Nüüd juba kalendrisse vaadates on koolini ainult 11 päeva veel, mis olgem ausad on üpris lühike.Minul pole aga vinguda midagi, sest minul on käija viimane aasta ja saan oma hariduse kätte, mis teeb meele muidugi veel rõõmsamaks, sest siis saab oma sammud seada oma elu järgmisesse etappi ehk üritada Tartu ülikooli pääseda.Ma südamest loodan, et ma suudan olla üks parimatest :)Aga nagu minu puhul tavaline on, siis on mul olemas ka tagavara plaan(juhuks kui ma ülikooli sisse ei saa) milleks on see, et kui ülikooli ei pääse lähen üritan Luua metsanduskooli sisse saada ja erialale maastikuehitaja.

See suvi oli palju mäletamist väärt seiklusi ja kõike muud armsat ja toredat.Näiteks sai ära käidud jääaja keskuses.Jääaja keskus asub kusagil Saadjärve ääres, umbes 18 km Tartust.Muidugi ma soovitan seal ära käija kui võimalus on, sest see on üpris vahva koht, eriti esimene korrus kus on pime ruum ja laes on tähed ja virmalised mis liiguvad.Pilet maksab õpilasele 3€.Ja seal kõrval ongi kohe suur järv, kus oli üllatavalt puhas vesi, ja mõnusad kaks pikka silda kus saab jalutada.

Peale selle sai veel kaks korda loomaaeda külastatud(hahaa, ega sellest vist väsi iial???) ja sai veel põgenetud Saaremaale päevakeseks.Kuhu oli hiiglama pikk tee, aga olgem ausad tagasitulek oli veel hullem(see bussisõit ei lähe iial meelest, loodan et nad vahetavad sellel bussil vähemalt amordid ära).

Kõige selle hulka kuulus veel igaaastane armas jaanituli ja kõike muud toredat.Pisike armas pidu mere ääres(korjasime oma sodi ilusti kokku!)

Aga järgmine aasta uue hooga !!! :)

Nüüd jääme ootama uut kooli aastat ja esimest vaheaega :D


Päikest!:)

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A My grazy life