EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Empties #3

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Vaatasin, et mitu tühjade potsikute postitust mul siis oma blogimise ajaloos ka ettenäidata on, no teate, see on alles kolmas. Aga kui arvesse võtta, et mul ongi uute asjade postitusi palju enam, siis ei ole miskti imestada. Sel suvel ei ole nii palju neid uute asjade postitusi teinud, aga kahjuks ei ole siiski sedasi ,et ma oleks ekstra tubli olnud ja mitte midagi ostnud. Too suur hiiglaslik postitus ootab kirjutamist lihtsalt.

Oh my, oh my, only 3 empties posts during the whole blogstory (I'm so cool, making up words :P blog+history=blogstory). Shame on me, but it is kind of logical, since I tend to buy more than I can use up. Bad habit, but I like it. This summer it almost seems like I have been good, but oh no. A major post is just waiting to be written. I just have been slacking to write about the new things I've gotten.

Aga asja juurde! But on to business now!

image

Beauty Iseree soft Cotton Buds 

What can I say. Just regular cotton buds, a stick and cotton on both ends. Like them, cause their cheap. Bought from Lidl.

No mis mul öelda on, supper hea toode, aga üldjuhul on ikka kõik vatipulgad samasugused- pulk ja kahes otsas vatt. Ostaksin kindlasti uuesti, sest Lidlis müüdav kaup ja odav! Samas hea.

image

Biozell Professional Color Medium Brown 5/0 & developer 6%

Totally OK, though I used it on blue hair and it turned into dark green. It's nice on natural hair though. Like a pretty autumn brown. I have one box left of it. And I doubt it is a professional product actually, since it was so cheap and from a regular store.

Täiesti OK, aga kuna ma panin selle siniste juuste peale, siis mu juuksed muutusid alguses tumeroheliseks :D, samas ma oskasin seda oodata. Normaalset värvi juuste peal jäi mõnus sügiseks sobiv punakaspruun. Kahtlen siiski, et tegu mingi profitootega on, sest seda saab odava hinna eest poest (Tarjoustalost).

image

Garnier Olia 3.0 Soft Black 

Since my hair was green I had to color it over. And I decided to color it black. I like this color, works well, covers good, but you do have to comb through it, my hair was partly green, but not any more. I still have a box left, since I bought a few boxes from Estonia during sales in Selver. It was like only 5€ per box! What a steal!

Kuna mu juuksed olid rohelised, siis otsustasin nad juba mustaks värvida. Toimis suht hästi, osad kohad, mis ilmselt halvasti läbikammitud jäid rohelised kergelt, aga nüüdseks ei ole see enam nii, Värvi on mõnus peale kanda ja maha pesta. Siiski pean ütlema, et tumedamate toonide puhul värvib ka nahka. Värvin kindlasti edaspidigi selle värviga, sest meeldib. Ostsin endale Eestis isegi mitu pakki, sest Selveris oli paar kuud tagasi soodukas, kus üks pakk oli vist ca 5€ ainult.

image

Garnier Fructis Goodbye Damage Shampoo 

I liked it, but didn't buy it again, since I found a new favorite. Smells nice, works fine though!

Šampooni läheb mul vähem kui palsamit, seega see on ainus pudel seda šampooni, mida ostsin, aga meeldis küll. Pesi hästi ja ei kuivatanud juukseid. Uuesti ei ostnud, sesr leidsin endale teise lemmiku.

image

Keune Care Line Vital Nutrition Conditioner 

Got it a while ago from Adorebox. I don't know how it lasted for so long, since I did use it regularly. I like it. Smells nice, makes hair smooth and shiny. Read more about it HERE.

 

Kunagi Adoreboxist saadud näidis, mida mul kuidagi pikalt jätkus, kuigi ma kasutasin tihti. Nüüd on aga tühi. Kindlasti viskaks pilgu peale, aga Keune tooteid müüakse ju kõigest mul 100 v 200m kaugusel kodust, seega ei jaksa kõndida :D. Tegelikult on hetkel mul lihtsalt odavam variant lemmik ja ei pööra pilku selleks salongitoodete poole! Iseenesest on sellel aga mõnud lõhn ja teeb juuksed läikivaks, siledaks ja pehmeks. Lugeda saab täpsemalt SIIT. image

Johnson's Baby Shampoo 

Used this to wash my brushes. Works fine, but doesn't remove all of the foundation from my foundation brushes. I'm waiting till the Makeup Store store gets stocked up on their brush cleansing soap. Want to try that one.

Kasutan seda oma pintslite pesemiseks. Pehmed pintslid, ainult jumestuskreemi paksu pintsli seest on keeruline maha saada ja selleks ootan ilmselt ära kuniks siin Makeup Store'l jälle pintslipesuseepi müügil on ja proovin toda hoopis.

image

Gina Tricot Eye Makeup Remover Wipe Off

Used the small size all up and already have the big one too. Like it: no burning eyes and makeup comes off. Even good at removing water proof one. Usually I hate dual phase ones.

Tühjaks sai pisikesuurus, aga ostsin juba ka suure pudeli. Väga mõnus kahefaasiline silmameigieemaldaja. Eemaldab hästi ka veekindla meigi. Ei pane silmi kipitama ja ei tekita põletustunnet silmaümbrusnahal. Igati mõnus, ükski teine kahefaasiline eemaldaja pole mind võluda suutnud .Olen küll ainult tavalisi odavaid poeomasid proovinud muidugi.

image

Green Nature Avocado Moisturiser 

I love this one. I have the Coffebean one to use now, but I want to try all the other ones too! Read more about it HERE! No minu üks lemmikuid ja nüüd on ta kahjuks tühi, aga veel on mul kohvioa oma kah ja kasutan toda. Lugeda saab täpsemalt SIIT. image

BAN Invisible Solid Deodorant

Nothing much to say. Scent was Shower Fresh and I loved it. Also loved the fact that it protected against sweating and the ugly sweat smell. You know how fresh sweat smells like pee, yeah , against that one. Also the other ugly dried up smell of sweat did not appear when using this. Have another one in action already. Love BAN!

Lõhnaks oli Shower Fresh ja meeldib. Hoiab higihaisu ära ja kaitseb higistamise vastu. Noh mitte mõõkadega jne, aga hoiab nats tagasi seda higikogust, kuid mitte lõpmatuseni ja väga rõvedalt palaval päeval ikka higistab sellega kah, aga see on loomulik. Hea on aga just see, et vastikut higihaisu ei teki. Ostsin neid eemline aasta mitu, seega on mul hetkel kah Ban kasutusel.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Empties #3