EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My Modest Wishlist

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Unistamine on edasiviiv jõud. Seega on minu arvates oluline omada unistusi ja nende poole omakorda püüelda. Ainult nii saavad mõtted reaalsuseks, olgu see unistus siis ükskõik kui suur.
Juba pikemat aega peatuvad mu mõtted kolmel asjal, mida tahaks/vajaks. Apple käekell – iga uue i-vidina puhul mõtlen alati, et “ei, seda ma ei osta”. Aga näedsa, ikka jõuan mingi hetk punkti, kus enam ei suuda uuele tehnikavidinale vastu panna, olen tõeline uute tehnikavidinate fänn! Kui aga kella hinda googeldasin, siis oppaa! Selle eest osatakse ikka korralikult küsida! OK, las see jääb siis nö toredate unistuste sahtlisse, kuid kel võimalust, go for it!


Lähen peagi Londonisse ja Michael Korsi saapad, pruunid, seemisnahast, tulevad sealt tõenäoliselt minuga kaasa. Ja otsin juba pikemat aega siniseid kinniseid kingi, ning leidsin need lõpuks netiavarustest – Tommy Hilfiger´il on ühed toredad mokassiinitüüpi sinised kingad selleks hooajaks pakkuda. Kingi ja saapaid pole ju kunagi liiga palju, ega :)

Wishlist - Apple watch, Michael Kors boots, Tommy Hilfiger heels

ENG My current wishlist isn´t very long, so there is a good potential to fulfill it in real quite soon :) Apple watch, white of course, is my nr 1 dream at the moment, followed by Michael Kors brown suede boots and Tommy Hilfiger blue moccasins. But as some of them are ridiculously expensive (the white one), they will be only dreams ‰

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Todaysfavorites My Modest Wishlist