EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Outfit: 30.08

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Oeh tänane outfit on jälle midagi uut minu jaoks - nimelt on minu jaoks väga raske prillidega pildistamine, sest 1) ma ei tunne ennast üldse mugavalt 2) ma arvan, et ilma prillideta näen parem välja 3) prillidega pildistamiseks peab vaatama, et prilliraam silmi poolitama ei hakkaks 4) mul on prillidel mingisugused x klaasid, mis teatud valguses (khkhkm peaaegu kõikide nurkade alt) omavad rohelist varjundit, seega olin ka tänase outfitipostituse 2/3 piltidest rohesilm :)))))))

 

Kahjus ei vedanud selle komplekti pildistamisel ka ilmaga - lausa kahel korral hakkas enne varbaotsa õue tõstmist vihma täiega kallama...

image

Püksid - Reserved - 14.99 eur

Papud - jõulukingitus

Prillid - Instrumentaarium 

image

Nagu te nägite on riided pärit Romwe.com'ist. Seekord oli väga positiivne see, et need riided on täpselt sellised nagu ma neid ette kujutasin, kuid samas on neil ka pisikesed vead, mida ma juba ette teadsin karta.

  image

Pluus on kindlasti minu uus lemmik riidekapis - see on just täpselt see vahepealne pluusike, mis kapis olla võiks. Vajadusel võib seda kanda pidulikumatel puhkudel, kuid samas koos selle kardiganiga näeb see ka päris igapäevane välja. Pluusi materjal on hea ning üle ootuste kvaliteetne :) Kahjuks tundub mulle aga, et see pluus teeb mind kohe julgelt paar numbrit suuremaks :D

image

Kardigan on üsnagi lihtne, just selline mida ma ootasin ja soovisin. Materjal on suhteliselt õhuke ning miskipärast kardan ma seda, et see võib õige pea topiliseks muutuda. Samas ei ole see sünteetiline ning laseb mõnusasti õhku läbi ja on ideaalne just praegusteks 16-17 kraadisteks vahelduvate sajuhoogudega ilmadeks :)

image
PS PS!! Uus nädal toob endaga kaasa mitmeid arvustusi, outfitipostitusi ning lisaks ka ühe loosimise minu blogi Instagramis. Selleks, et mitte õiget hetke "maha magada" hoia silm peal, kasutajaks ikka @iluexpress https://instagram.com/iluexpress:)

Ilusat algavat nädalat!
Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Eliise Outfit: 30.08