EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kõrgemäe Residentsid - Esimene nädal

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Nonii.. Saimegi oma kodukese kolmapäeval kätte. Siin on niii hea olla! Minu meelest on see pisike vallake üks ilusamaid, mida näinud olen. Inimesed on sõbralikud ja tohutult abivalmid. Aitäh sulle armas Kai, kes sa meile trimmerit laenasid! Kuna krunt on suur ja ühe trimmeriga on seda ikka väga raske niita, siis üleskutse kõigile, kes eelmise postituse all oma abikäsi pakkusid. Meil oleks hädasti vaja inimesi appi niitma/trimmerdama ja riisuma! Kogu krunt tuleks siiski enne talve puhtaks saada ja nii kiiresti on seda raske kahekesi teha :) Muidu poleks hullu, aga kahjuks on lastud maja ümbrusel asuval rohul juba Kristolegi vööni kasvada. 

 

image

Pakume vastutasuks head sauna ja grilli! Kirjutage mulle meilile : See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. :) Oleksime siiralt tänulikud!

image

Tegelikult oleme juba suure töö ära ka teinud. Segistid vahetatud, suur osa niidetud/riisutud, maja puhtaks kraamitud, augud kinni laotud, kõik vajalikud tarbimislepingud ja valvesüsteemid korraldatud. Ära oleme proovinud juba pliidi ja kaminaga kütmise ja järele on jäänud veel tahkeküttesüsteemi katsetamine. Seda plaanimegi täna teha. See on siis suur, suur katel ja soojus kandub tuppa läbi radiaatorite. Õnneks on Kristo kuldsete kätega ja siiani ühegi ülesandega hätta pole jäänud. Tubli mees!

Enne veel, kui Teile meie pesakese progressi näitan, siis tahaksin ma teha kummarduse meie toredatele sõpradele ja perele, kes terve selle nädalavahetuse meiega veetsid. Katsetasime koos ära sauna ja tänu nendele on meil nüüd terve hulgi küttepuid! 

image image image image

Aga nüüd siis maja dekoratiivse poole juurde. Eks me tasahaaval hakkame majakest enda nägu muutma. Ega kõike korraga ei saa, aga vahel muudavad ka kõige pisemad detailid oluliselt maja väljanägemist. Aga ega mul väga rohkem midagi lisada kohe ei olegi. Kõik tuleb tasa ja targu. Esialgu siis jagan Teiega esimest enne ja pärast fotot meie magamistoast. 

Meie magamistuba -  ENNE

image image

PÄRAST : 

image image

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Triinu Liis Kõrgemäe Residentsid - Esimene nädal