EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Bought, But Unused

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen kindel, et Sul on praegu ilusahtlis tooteid, mida Sa pole mitmeid kuid kasutanud. On mul õigus? Ise avastasin sahtlipuhastuse tulemusel 4 sellist toodet, mida ma pole pikalt kasutanud. Kõige kauem puutumata seisnud toode on sahtlis olnud vist… 7-8 kuud? Jube :) Aga jah, igal seismajäämisel on omad põhjused.

 

***

ENG I´m sure that you have at least couple of products in your beauty shelf that are not touched for months. Am I right? :) Anyway, I discovered 4 such products from my own beauty shelf and have to admit that one of them has been there untouched … 7-8 months? Unbelievable! But there is pretty clear reasons why those products have been unused.

Unused products on my beauty shelf

JOIK Rohelise õuna kehakreem rahustava aaloega / JOIK green apple bodylotion

Joik kehakreemi ostsin seetõttu, et see oli soodukas ja ikkagi Eesti tootja. Ostuaeg jäi vist detsembrisse 2014. Ega tootel polegi midagi viga, kuid tuleb tunnistada, et ma olen ikka väga-väga õlide usku. Ükski kreem ei suuda nii palju niisutada mu kuiva nahka kui õlid. Praegu on mul kasutusel Maria Gallandi imehästi lõhnav kehaõli (kirjutasin sellest siin), kuid viimase aastaga on ka selle koostises toimunud muudatused, mis jätavad riided imelikult lõhnama peale seda, kui olen õli kehale kandnud… Kasutan selle pudeli lõpuni ja siis proovin mõnda uut kehaõli. Kui õli ostate, siis ärge odavatesse õlidesse uskuge (a´la supermarketite 5-10 eurosed õlid) – vaadake ikka, millistest õlidest täpselt toode koosneb ja kui suur on eeterlike õlide kontsentratsioon. NB: mäletate, et toote koostis reastatakse kahanevas järjekorras, seega mis on eespool, seda on ka tootes kõige suurem kogus.

***

ENG  I bought Joik body lotion because it was on sale and it´s an Estonian product. If I remember correctly, I bought it in December ´14. I cannot say that something is wrong with this product, but I´m believing so much more into oils, that moisture my dry skin much better than any cream. If you buy some oil (face/body/hands), keep in mind that quality isn´t cheap. It´s not realistic to get good nurturing oil for 5-10€, so read the ingredients list and be sure that you really get an oil, not a combination of water and some drops of oil. NB: Ingredients are listed in descending order!

JOIK rohelise xf5;una kehakreem / JOIK apple bodylotion

The Body Shop Body & Leg Shine

Tunnistan ausalt, et see toode on mul kapis alates…. 2013. aastast? Ja olen seda kasutanud ca 4-5 korda. Tõenäoliselt on see juba täiesti halvaks läinud :) Aga ostetud sai see ühe sõbranna innustusel, kes kasutas seda suvel jalgadele täiendava jume ja sära andmiseks. Kõlas nagu hea plaan, kuid kasutusse see kuidagi jääda ei tahtnud. Ja peale seda kui sain teada, et L´oreal omab The Body Shop´i, ei ole mul suurt usku enam ka selle brändi looduslikkusesse. Lükake ümber kui oskate :)

***

ENG This is the oldest rarity from my beauty shelf :) I bought it somewhere in 2013? And have used it probably 4-5 times. It´s definitely old already :) But I bought it because one of my friends used it on her legs to give them sometone and shine. At that moment it sounded like a good plan. But yeah, now I´ll throw it away and am quite sceptic about The Body Shop and its naturality in general. TBS belongs to L´oreal group and I don´t know, how they manage to separate it from all those bad ingredients that are used in their production lines for other brands.

The Body Shop Body & Leg Shine

Syoss Styling Mousse

Sahtlis alates vist ca 2014. aasta algusest. Kui sain aru, et kohevad juuksed on ilusamad, hakkasin otsima tooteid, millega juuksejuurtele volüümi anda. Alustasin loomulikult supermarketi juuksevahtudest ning Syoss oli just sel hetkel aktiivselt enda tooteid reklaamimas, hind oli odav, ning nii ta mu koju jõudiski. Kasutanud oled seda vist paar korda, aga oma kohta sahtlis hoidis ta ikka vääääga pikalt :)

***

ENG On my shelf from the beginning of 2014, I guess. On the moment, I realized, that volumized hair looks better, I started to look for products, that would give some volume and increase hair roots. Of course I started from supermarket products as their prices are cheap. At that time Syoss was actively advertising its products and so it reached my shopping basket as well. I have used it a couple of times I guess, but it still kept its place in my shelf really long time :)

Syoss styling mousse - 24h long-lasting hold

Stenders Micellar Water

Stendersi mitsellaarvesi tuli mulle kingituseks juuni alguses ning tegu oli minu elu esimese mitsellaarveega :) Aitäh Stenders´ile, kes saatis oma tooteid mulle testimiseks, uusi asju on alati väga põnebv katsetada. Kuigi toode peaks olema niisutava toimega, sain juba katsetamisperioodil aru, et minu kuivale nahale jääb ta siiski “lahjaks”. Ja nii ta siiani sahtlis seisnud on, ning nüüd on aeg ka selle arvelt riiulisse ruumi juurde teha.

***

ENG This was the very first micellar water in my life, and I´m really thankful to Stenders, who send it to me for testing. It should be a moisturizing product, but my skin is so dry, that it wasn´t enough for me. Sadly. And so it has been staying on my shelf for months…

 

Stenders Micellar Water Wild Rose

Räägi nüüd ausalt, kui palju kasutult seisvaid tooteid Sul kapis on? :)
***
ENG And now be honest and tell me, how many unused, standing products you have on you shelves?

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Todaysfavorites Bought, But Unused