EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Vaikus enne tormi - tänasest talu omanikud!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tavapäraselt on ikka vaikus enne tormi.. Viimased paar nädalat on blogis üsna vaikne olnud. Nüüd saan avaldada Teile ka põhjuse. Tänasest olen ühe toreda talu omanik :)

 

image

 Meil on see mõte Kristoga juba ammu olnud.. Me oleme alati mõelnud, et issssand kui tore oleks, kui meil oleks oma pisike kohake kuhu põgeneda. Unistused kipuvad täide minema ja nii juhtus see ka meiega! Majake asub Viljandis, Suure-Jaani vallas. Armusime sellesse esimesest silmapilgust! Kindlasti saate nüüd meile meie tegemistes kaasa elada ja postitusi on tulemas üsna palju. Meil on seal niiiii palju põnevat korda saata! 

image image image image image image

Kogu see protsess oli väga pingeline ja lõpuks saab kergendusega hingata. Hetkel on meil mõlemal kahe nädalane puhkus planeeritud ja saamegi selle aja oma uues majakeses veeta. Asjad on juba pakitud ja loomad samuti ootusärevuses. Homme on minek!

Maja on meil ligikaudu 155m2 suurune ja alles hiljaaegu renoveeritud. Eelmised omanikud on kohakese eest kenasti hoolitsenud. Majal on uus katus, fassaad ja kommunikatsioonid. Olemas on tahkekütte süsteem, kamin ja puuküttega pliit. Hoovi peal on suitsusaun, soome saun ja suur, suur küün. Ma ei jõua ära oodata, et oma näpud mulda pista!

Õõõõõõõõõh, ma ei suuda Teile oma rõõmu sõnadega kirjeldada! :)

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Triinu Liis Vaikus enne tormi - tänasest talu omanikud!