EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Retsept // Koledad & maitsvad mustikamuffinid

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kui mingil imelikul põhjusel peaks mustikate niisama söömisest villand saama tasub kindlasti "ülejäägid" muffinite sisse pista. Olen igal aastal vähemalt ühe korra püüdnud nii talitada, sest mustikamuffinid on ühed parimad maamunal. Olen proovinud mitmeid retsepte ja kõik on alati õnnestunud. Kuna minu vana mikser ütles üles (ausaltöeldes oli ka juba aeg, tegu oli eelmise sajandi eksemplariga) ja uut ei ole veel jõudnud muretseda valisin retsepti, mis ei nõudnud munade vahtukloppimist. Nende valmistamine on imelihtne ja kuigi muffinid näevad hirmuäratavalt inetud välja (olin neid ahjust välja võttes pehmelt öeldes pettunud), siis maitsevad need i-m-e-l-i-s-e-l-t! Ühest pannitäiest jääb kindlasti väheks, soovitan kogused retseptis vähemalt kahekordistada. p.s. See tore piimapudel on pärit Prismast (LINK).

 

image

 Vaja läheb:

.............................

2 muna

2dl suhkrut

soola

100g võid

1dl hapukoort

2dl mustikaid (sobivad ka külmutatud)

3dl jahu

2tl küpsetuspulbrit

1tl vaniljesuhkrut

image

 Vahusta toasoe või ja suhkur. Lisa edasi vahustades munad. Sega omavahel kuivained ning lisa vahule.
Kõige lõpuks sega juurde hapukoor ja mustikad. 

image

Küpseta 200 kraadises ahjus umbes 20 minutit.

image

Kogusest peaks saama 12 muffinit, kui vormid kenasti täis panna. Mina esialgu koonerdasin ja nagu näha jäid koogikesed üsna lamedad.

image

Aga see eest mõnusalt mahlased ja krõbedad...

image

Täna on meie armsal nublul esimene sünnipäev. Jeeeee! Dexter oli üsna jahmunud, kui talle hommikul sünnipäeva puhul veerand muffinit nina alla pistsin, sest pakume talle kodutoitu väga harva ja ta oli lootuse kunagi veel miskit head saada vist juba maha matnud. Aga nüüd on muffin kõhus ja lähme ühele mõnusale pikale pargiringile ja laseme kõigil vastutulevatel kutsudel Dexteri suud lähedalt nuusida, et kõik ikka teaksid - mhmh, mul on täna sünnipäev ning jaaa, see oli mustikamuffin. :D

image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Pille-Riin Retsept // Koledad & maitsvad mustikamuffinid