EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

POTD#7 Sporty Sunday

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna võtsime esimest korda sel suvel ette rattasõidu ning tegime mehega tiiru Kopli poolsaarel ja Kalamajas. Rattasõit algas muidugi toredalt, koduväravast 30m kaugusel, suutsin pooleks vajutada käiguvaheti :) Abikaasa sõidutas mu siis enda kõrval lähimasse rattaparandusse ning kuigi käiguvahetit korda ei saanud, panid mehhaanikud mu rattaketi ühte asendisse (st. 1 käik) ning sain oma sõidud vähemalt sõidetud. PS: kas teist kellelgi on cruiser soetatud, nimelt rattapoes jäid silma ägedad kruiisimise-rattad ning tekkis suur isu endale ka üks osta. Kui kellelgi juba on, mida tasuks ostmisel jälgida?

 

Oma rattatiiruga alustasime Stroomi rannast ning kuigi ilm oli tuuline ja päris jahe, oli rannas-puude vahel-põõsastes-muruplatsidel palju päevitavaid inimesi. Ausalt öeldes oli päris naljakas ja võõras vaadata, kuidas keset rohelist pargimuru päevitavad valged kehad :) Rand on vaid 50m kaugusel, kuid sinna nad siis ei jaksanud vist minna.

  

Stroomi rannast võtsime suuna Kopli poolsaarele mere äärde ning see on täiesti ajuvaba, kui räämas see kaunis mereäärne kant ikka veel on. Seal on potentsiaali nii, et tapab, kuid arendama pole seda piirkonda veel hakatud ja nii on seal palju põlenud ning räsitud maju. Eks see on ka põhjus, miks selle piirkonna maine on väga madal – kõik ju teame, kui palju on jahedamal ajal seal põlenguid, mille alustajateks on kohalikud kodutud. Rahvastik seal on seega natuke kahtlane, kuid küll see muutub, vaadates, kui kauniks on tehtud Noblessneri, Lennusadama ja Kalamaja piirkonnad.

  

Meie kaugeimaks reisisihtkohaks jäi Linnahall ning tegime Klausis mõnusa lõuna. Klaus sisehoovis on nüüd avatud ka teine mõnus terrass, oluliselt hubasem kui nende majaesine terrass. Söök oli mõnus ning kõhud täis, sai taas suund kodupoole võetud. Kojusõit ei möödunud muidugi äpardusteta, nimelt vajutasin X-hetkel nii tugevalt esipidurit, et käisin üle kaela :) Aga kõik läks hästi – väikesed kriimud põlvel ja kätel ning suurem sinikas koos kriimudega puusakondil, aga muidu elus ja terve. Ehmatus oli muidugi suur, aga selle kallistas mu armas mees kiiresti minema. Sellistel hetkedel mõistad ikka ja jälle, kui hea, et Sul on olemas keegi nii kallis ja armas, kes paitab valu ära ning teeb elu igas mõttes elamisväärseks.

Lähen pehmendan nüüd oma valutavaid lihaseid, ega see suve esimene rattasõit ikka nali pole! :)

***

ENG First time on this summer we took out our bicycles and drove a longer circle in the city. The trip was full of surprises – first I broke my derailleur system. My husband had to drive me beside him to closest bike repair and the guys there couldn´t fix the system so quickly, but at least tuned it so that I had one gear and I could drive. 

We made a longer circle starting from Stroomi beach, headed to Kopli and then to Fish Harbour close to Linnahall. We had nice lunch in Klaus coffee, which has lately opened very nice new terrace in their inner yard. After lunch we started to drive back home and suddenly I had to brake and pressed the first break, which blocked the first wheel. Of course I ended on the asphalt :) But luckily the damage was small, only a few scratches on my hands, one foot and on the hipbone. My husband was the sweetest in the world and hugged away my shock and pain. In those moments I always think how good it is to have such a loving person next to you, who always helps and comforts.

I´ll go now and relax a bit my hurting muscles in sauna :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Todaysfavorites POTD#7 Sporty Sunday