EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Sundãri Face Products – Review

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mõni aeg tagasi tegin kehatüübi testi Sundãri kodulehel (link) ning sain teada, et olen Vata tüüp. See ei tulnud mulle muidugi erilise üllatusena, sest mul on kuiv nahk (mis pole küll ainus ja peamine tunnus, mis su kehatüübi määrab). Seega kinnitas Ajurveeda test teiste asjade hulgas, et mul on kalduvus kuivale nahale ja kiirete kortsukeste tekkele. Ja eks ma olen siin pidevalt rääkinud, et eriti hädas olen kuiva nahaga talveperioodil, kui temperatuurid kõiguvad ning siseruumides on krõbekuiv. Otsustasin prooviks tellida Sundãri kuivale nahale mõeldud näoõli ning suvisel ajal kiireks niisutamiseks mõeldud näovee.

 

ENG Some time ago I did the body type test on Sundãri homepage and found out, that I´m the Vata type. It didn´t surprise me to be honest, but it confirmed amongst other things that I have dry skin which needs special care. And I have always complained how difficult it is to keep my skin moisturized, especially in winter time when temperatures are fluctuating a lot. So I decided to order two Sundãri products – face oil for dry skin and for immediate moisturizing, the facial tonic.

Sundxe3;ri face oil for dry skin and Omega 3 and raspberry tonic water

Sundãri Essential Oil For Dry Skin (link)

Olen alati õlidesse rohkem uskunud kui kreemidesse ja sel lihtsal põhjusel, et õli on kontsentreeritud toimeaine, samas kui kreemides on valdav komponent vesi. Ja minu 30+ nahk vajab juba vähe tõhusamat niisutust-toitmist kui kreemid suudavad pakkuda.
Kui ma nüüd päris aus olen, siis ei kasuta ma seda näonahaõli esmakordselt, tegu on juba minu teise pudeliga (esimese postituse kirjutasin sellest siin (link)). Aga jah, ikka pöördud heade asjade juurde tagasi! Sundãri kuiva näonaha õli on pisikeses 15ml pudelis, mis tähendab, et seda on väga mugav reisidele kaasa haarata ning see ei võta ka ilusahtlis palju ruumi (mul on totaalne ruumipuudus enda sahtlites!). Eelmise kasutuskogemuse põhjal jätkus mul sellest ca pooleks aastaks. Õli lõhn on mõnus segu ravimtaimedest, mis haihtub kiiresti ning ei jää kogu päevaks saatma.
Mida õliga lubatakse: See luksuslik segu ravimtaimede õlidest kosutab niiskusvaest nahka. Sisaldab iidsetest aegadest tuntud iluallikaid nagu roosiõli, mis rahustab ja pehmendab nahka ning apelsiniõli, mis on suure antioksüdantide sisaldusega ning aitab ennetada kortsude teket.

Aitab taastada normaalset niiskustaset ning väldib naha liigset kuivamist. Silub kergeid kortsukesi Pehmendab ja tugevdab nahka

Kasutada soovitatakse õli 3-tilga kaupa näole vajutades, kasutusõpetus on Sundãri lehel ka videona olemas. Mina kannan näole 4 tilka, siis tunnen, et näonahk on korralikult kaetud. Kasutan õli hommikuti ning kuna see imendub väga kiiresti, vaid paari minutiga, siis läheb kohe sellele ka meik peale.

Olles nüüd ca kuu aega näoõli kasutanud võin öelda, et olen väga rahul. Ma näen selgelt, kui palju rohkem niisutatud ja särav mu näonahk on, päris tõsiselt. Nahk on särav, toonuses ning ma ei tea, kas see on nüüd näoõli mõju või on ka suvine päike siin oma töö teinud, kuid tulemus on igatahes väga super.

***

ENG As the time passes, I´m getting more and more faith in oils compared to creams, as oils are concentrated of pure actives, nothing added or diluted with water. And based on my past experiences, they give faster and better results as well.
Sundãri essential oil for dry skin has been in my use approx. a month now. If I selected out this product, I looked at its promises: “A blend of the purest Rose Oil and Orange Oil absorbs instantly into dry skin helping to smooth and soften skin, reducing the appearance of fine lines.” The usage instruction says, that 3 drops is enough for the whole face, but my dry skin demands a little more – 4 drops. So you can see that oil consumption is pretty low and the small bottle should last for 4-6 months (based to my previous experience, yes – it´s not my first bottle :)
The oil absorbs almost instantly, so I can put on my make-up after 2-3 minutes of using the oil. And about results – I can clearly see how much more moisturized my skin is! Plus it´s healthy and glowy, and remember – I´m not in my twenties anymore :) So it works perfectly on my skin!

Sundxe3;ri essential oil for dry skin

Omega 3 And Raspberry Tonic Water For Dry Skin (link)

Näoveed on mu meigiarsenali lisandunud alles hiljuti, nii aastake-kaks tagasi ning kuni siiani ei saanud ma nende pointist väga aru. Aga nüüd on nad mu meigieemaldusrutiini kohustuslik osa, sest puhastavad ka viimse mustuse näolt, mida puhastuspiim ei suuda. Selle konkreetse näotooniku ostsin ka põhjusel, et sellega meigieemalduse järgselt veel nägu üle käia, kuid kasutusjuhendit lugedes viidati, et seda võib kasutada ka näovärskendusveena meigi peale. Ja tuleb tunnistada, et selles rollis on mul see toonik aktiivsemalt kasutusel kui vatipadja peale panduna :)

Mida toode lubab: Alkoholivaba nahka värskendav näovesi sisaldab erinevaid eeterlikke õlisid. Toode värskendab ja niisutab nahka sisaldades niisutavat kompleksi Omega 3-st, keramiidist ja akaatsia oast. Guggulu ekstrakt annab nahale suurepärase pehmustunde ning vaarikaekstrakt tõstab naha loomulikku kaitsevõimet.

Toniseerib nahka ja puhastab poore Muudab naha elastseks ja niisutatuks Võitleb vabade radikaalide vastu

Mis tegelikult toimub: toode sobib tõesti kuivale nahale väga hästi, imendub kiiresti ega jäta näonahka kleepuvaks. Lõhn meenutab jällegi mingit ravimtaime ning hajub kiiresti peale kasutamist. Kuna mu näonahk on hetkel parimas korras ja olen viimane kuu kasutanud läbisegi Sundãri kuiva näonaha õli ja Omega3 toonikut, siis tundub, et töötab küll :) Vähemalt on selle toote hind igati taskukohane ja pudel suur, 100ml (mis mahub siiski ka käsipagasisse).

***

ENG Second product I bought from Sundãri was Omega 3 and Raspberry Tonic water for dry skin (link), for the final cleaning after usage of cleansing milk. Usage instructions suggested to use the tonic also as for skin refreshment, and to be honest, since then I´ve been using it more in this role :) 

Product promises: An alcohol-free toner or natural facial freshener scented with essential oils. Helps supplify, moisturize and give elasticity to rough dry skin with the addition of a moisture complex including Omega 3s, Ceramides, and Locust bean gum. Guggulu extract delivers excellent soothing benefits for sensitive skin while Red Raspberry extract contributes antioxidant and antibacterial properties.

What really happens: yes, it suits well for dry skin, it absorbs immediately and doesn´t leave skin sticky. The scent reminds me some kind of medical plant (which one, I don´t know), is delicate and disappears soon after usage. As I have been using Sundãri essential oil for dry skin lately, it´s hard to say which product has delivered better results. I guess it´s both of them, who have saved me from the active Mediterranean sun (in July) and now in summery Estonia as well.

Sundari Omega 3 and Rasberry Tonic Water for dry skin

Sundari Omega 3 and Rasberry Tonic Water for dry skin

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Todaysfavorites Sundãri Face Products – Review