EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Fragonard Perfumes

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Juulikuisel Prantsusmaa reisil avastasin Eze linnakesest enda jaoks uue, kohaliku parfüümibrändi – Fragonard. Poodi sisenedes köitsid mu tähelepanu taas kaunid kuldsed pakendid, kuid asudes lõhnu nuusutama, oli üks parem kui teine. Kohalik müüja rääkis, et tegu on Prantsusmaa Rivierast inspireeritud parfüümibrändiga, mis esmakordselt avati 1926. aastal. Imeilusas Eze linnakeses, mis paikneb Monaco ja Nizza vahel, asub lisaks poele ka tehas, milles toodetakse parfüüme, seepe ja kosmeetikat. Kahju, et kohal olles ei teadnud, et tehases tehakse ka turistituure, sinna oleks kindlasti tahtnud minna.

 

ENG In July I was on the longer trip to France and among other places I visited a small charming city Eze, between Monaco and Nice. Who has been in Eze knows how amazing views it offers! But I´ll make a separate post about it soon. From Eze I discovered a new perfume brand for me – Fragonard (link). First, stepping in to small shop, beautiful golden bottles catched my attention, but soon the scents got my full attention. Local seller tol me that Fragonard  was opened in 1926 and the brand/perfumes are inspired from the beauty of French Riviera. Additionally to the perfumes, factory located in Eze, produces soaps and cosmetics as well. 

Fragonard Ile d'Amour perfume 60ml

Luksuslikult kuldsesse pudelikesse pakendatud parfüüme oli kokku 9 erinevat ning mul oli väga keeruline teha valik ühe konkreetse kasuks. Kuna hind polnud kõige soodsam (60 ml maksis 57€), siis ei raatsinud ma mitut pudelit korraga osta ning valisin siis ühe neist välja, Ile d’Amour, tõlkes armastuse saar. See erk, jasmiini dominatsiooniga lõhn sisaldab lisaks roosi, liilia, maikellukeste lõhnanoote ning vürtsikamaid muskuse alamnoote. Kokku hästi huvitav kombinatsioon.
Kokkuvõtlikult võib öelda, et Prantsusmaa on üllatusi täis – sarnaselt meile on seal palju “väiketootjaid”, kes ei turusta oma tooteid massiliselt üle maailma, vaid mida saab osta ainult kindlates kohtades ning millel on juures killuke eksklusiivsuse maiku. Fragonard on kahtlemata üks neist Prantsusmaa brändidest, mis väärib uudistamist ja tutvumist. PS: Fragonard tooteid saab tellida ka Eestisse, netipood on täiesti toimiv (link).

ENG There were 9 different perfumes for sale and it was really difficult to select out only one (the price for 60ml bottle was 57€). Finally, I made my choice for Ile d’Amour, “the island of Love” :) Its fresh scent, a combination of jasmine, lilac, lily, rose and musk. Very interesting combination.
I wanted to say that France is full of surprises – there are so many companies which are not selling their goods all over the world, for large masses. They sell their goods in specific places and it adds a gram of exclusivity to their products, in my opinion. Fragonard is also one of them. PS: Fragonard sends its goods all over the world, look at their e-shop (link).

Fragonard perfumes, 5-pack

Fragonard perfumes in Eze, France

Fragonard perfumes in golden bottle

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Todaysfavorites Fragonard Perfumes