EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Põhja Küpros (juuni) - osa 2 - kohalik küla, kiisud ja aaretejahi auhind!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Käisime läbi ilmselt kõik oma küla kõige peidetumad paigad.. Nägime loomi ja palju, palju kohalikke. Kohalikud sõitsid meile isegi autoga järgi ja küsisid meilt, et äkki ikka võiks koos pilti teha. Nii palju oli armsaid aiakesi, kus pesu nööri peal alles kuivamas oli. Nägime suurt perekonda grilli ääres liha grillimas ja lapsi omavahel mängimas. Reeglina nad inglise keelt ei osanud ja pidime suhtlema omavahel käsi vehkides. Pole hullu.. Hakkama saime! Käisime nii vaesemas kui ka natuke paremas rajoonis elu kaemas. 

 

image

Parima kvaliteediga vaatamiseks vali 720p! PS, PS! Mainin uuesti.. Vabandan kuupäeva vea pärast! Kuna need videod võtsid oma miljon aastat, et ülesse laadida, siis ma lihtsalt ei hakanud neid ümber tegema :)

image image

Kuna meil ei olnud all inclusive paketti, siis pidime iga päev oma söögi ise muretsema. Kõige lähedamal asuv supermarket oli ligikaudu 3-4 km kaugusel ja sinna me siis aegajalt ka kõmpisime. Meie hotell oli muideks surnuaia kõrval ja õhtuti võis autoteel näha sama suuri ämblikuid nagu on tarantlid! Päääääääääris kriipi värk.

Linn asus meie hotellist umbes 15 - minutilise autosõidu kaugusel. Sinna sattusime kokku vist kolmel-neljal korral. Muul ajal kõmpisime lihtsalt sihitult mööda maanteed ja uurisime, mis seal põnevat. Sellest saab ka juba järgmises vlogis lähemalt näha. Seal juhtus nii mõndagi eriskummalist!

image

Ostsime kodustele ka ilusad postkaardid ja panime need Eesti poole teele. Siiani pole need kohale jõudnud. See oli muideks esimene kord kui ma seda tegin. Praeguseks on möödas juba päris pikk aeg ja tegelikult hakkab pisikene mure juba hinge kriipima.. Ma ikka siiralt loodan, et need lõpuks kohale jõuavad! Väidetavalt olevat Triine postkaart Kreekast ka kiiremini kohale jõudnud. 

image

Muideks.. Vlogist näeb ka auhinda, mille Mallur mulle aaretejahi raames ära peitis! It was awesome!

Aga ega ma pikemat juttu ei teegi.. Reisi põnevamad osad on alles ees. Kindlasti võiksite kommentaaridesse jätta tagasisidet, et mida Te sooviksite taolistest reisist kõnelevatest postitustest rohkem lugeda. Meil on päris palju toredaid ettevõtmisi sellel aastal veel ees ja siis teab goproga filmides/pildistades nendele asjadele rohkem tähelepanu pöörata. Tegelikult on ju Teie kommentaarid need, mis aitavad sellel blogil kasvada ja areneda!

Millised on siiani olnud Teie lemmikud sihtkohad reisimiseks? Kuhu kindlasti võiksin minna?

Kellel eelmine osa vahele jäi, siis selle leiab siit : LINK

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Triinu Liis Põhja Küpros (juuni) - osa 2 - kohalik küla, kiisud ja aaretejahi auhind!