EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Pärnu reis 2- 4.07// Ma olen tagasi??

Postitas blogisse: Eva ilu&moe ja terviseblogi
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tsauki!

Ma ei tea kas te mäletate, aga esimeses postituses ütlesin ma, et olen proovinud pidada varasemalt juba mitmeid blogisid, aga siiani pole välja tulnud. Selle blogiga olid mu lootused kõrgel, algus läks ju täitsa hästi? :D Kuid mida lähemale jõudis sügis seda rohkem leidsin ma vabandusi miks mitte teha uus blogipostitus. "Ma ei saa ju kusagil korralike pilte teha!", "millest ma postitusi teen?" "ma ei viitsi kirjutama hakata" jms tekst käis mul mõtetest pidevalt läbi. Kuid siis tekkis mõte teha nn "suveblogi", ehk postitusi teen ainult suvel, kuna sügisel/ talvel on kooli ja trenniga niigi palju tegemist. Nüüdseks on aga suve esimene kuu läbi ja alles nüüd tuleb mu esimene postitus :D


Seega lõpuks otsustasin, et teen selle blogi rohkem enda jaoks, et oleks koht kus ennast "välja elada" ja postitada ilusaid pilte ehk siis uue postituse teen ainult siis, kui mul on midagi millest blogida. Ning ei pane endale enam mingit pinget nädalas 3-4 postitust teha.

Okei nüüd kui selle teemaga ühel pool, siis tahaksin näidata natuke pilte Pärnu reisist.
Kui ma umbes kaks nädalat tagasi vaatasin pikaajalist Pärnu ilmateadet lubas see just teisest neljanda juulini päikesepaistelist ja ilusat ilma. Lasin siis emal ühte majutusasutusse broneeringu teha ning otsustasime perega (mina, noorem õde ja ema) Pärnu minna. Muidugi oli väike kartus, et ilm ei tule kõige ilusam ja peame reisi katkestama, (Pärnus pole vihmaga väga midagi teha) kuid meil läks õnneks ja ilmad olid lihtsalt super.

image
image
image

image
Pärnu rand


image
image

image
Steffani aka parim pitsakoht Eestis

image
image
image
image

image

Imeline päikeseloojang Pärnus 


image
image
image
image
image

Olete juba see aasta Pärnus käinud? Mis on teie lemmikkoht seal?

Järgmise postituseni!

Eva


Olen 14. aastane tüdruk Eva, pärit Tartust. Olen väga huvitatud ilust, moest ja tervisest ning nendest asjadest ma ka blogin. Loodan, et teile meeldib mu blogi ning leiate siit postitusi, mis ka teile huvi pakuvad.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Eva Pärnu reis 2- 4.07// Ma olen tagasi??