EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

How To Pamper The Sunburned Skin?

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Möödunud nädalavahetus oli esimene suve moodi nädalavahetus ning tuli ju kiiresti pruuniks saada :) Ma siis viibisin päevad läbi väljas ning õigele eestlasele kohaselt päevituskreemi ei pannud. Tulemuseks oli keskmisest roosam (no natuke isegi punane) näotoon, mida siis poputama hakkasin.

 

***
Passed weekend was the first which promised a little bit summer for us in Estonia and as it´s already the middle of June, it was so important to get some normal complexion, and FAST :) So I spent my weekend outside and enjoyed our Estonian summer. And didn´t use any sun protection. Of course the result was pink (read: red) skin, which I started to pamper then.

 

Kasutasin näonaha niisutamiseks ja toitmiseks peamiselt ühte toodet: Joik´i noorendavat päevakreemi (link) ja eeskätt sellepärast, et see on väga toitev ja niisutav. Joiki noorendav päevakreem sisaldab B3 ja E-vitamiini, hüaloroonhapet ning punase ristiku ja põldosja ekstrakte, mangovõid jm. häid asju, mis aitavad parandada naha elastsust, ühtlustada nahatooni ja vähendada pigmendilaikude nähtavust. Kuna see sobib eeskätt vanusele al. 30+, ehk pisut küpsemale nahale, siis on see ka minu kuivale, päikesest võetud nahale igati hästi mõjunud. Olen igal õhtul kreemi näole kandnud (õhtul sellepärast, et mul on alati hommikuti nii kiire, aga kreem tahab näonahka imendumiseks kauem aega saada ning siis ei saa nii kiiresti meiki tehtud kui ma tahan) ja lasknud sel oma tööd teha ning kui mul õlanukkidelt tuleb hetkel kogu liigne päike koos nahaga maha, siis näonahk on mõnusalt toidetud ja naha lahkumist pole veel märgata :) Järgmine kord kui suvi tuleb (järgmine aasta?), kasutan kindlasti ka päikesekaitset :)

***

I pamper my face mainly with one product, with Joik rejuvenating day cream (link) because it´s very moisturizing and nourishing. Joik rejuvenating day cream includes vitamins B3 and E, hyaloronic acid, red clover extract, mango butter, black currant seed oil etc., which all help to smooth the skin, diminish the appearance of small wrinkles, improves the skin elasticity, evens skin tone and reduces pigment spots. It´s most suitable from age 30+, for skin with first signs of aging and so it worked very well on my dry, sunburned face. I have applied it every evening (because the cream needs a little bit time for absorbing and I´m always so hurry in the mornings and doing my make-up takes too long then) and it does it´s job during the night. As the sun is leaving my shoulders, together with my skin; my face is nicely moisturized and nourished and doesn´t show a sign of loosing any skin :) Next time I definitely use the sun protection, promise!

  

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Todaysfavorites How To Pamper The Sunburned Skin?