EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Suvel ei saa telkimiseta!

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Oleme perekeskis mitu nädalat mõelnud telkimise peale. See on meil ju traditsiooniks saanud. Mitte sellele ainult mõtlemine, vaid telkimine ise!

Kunagi olin mina see inimene, kelle jaoks oli telgis magamine big no! Nõme ju! Külm, kõva, putukad, metsloomad...oma voodis ikkagi kõikse parem!

 

Ühtäkki, kui Daisy oli äsja aastaseks saanud, tuli Timmol esimest korda mõte perega telkima minna. Algul ajasin küll sõrgu vastu, Daisy ju alles nii väike! Ja siis need vanad asjad: külm, putukad jne.

Aga no mis seal ikka, tegime siis asja ära. Laenasime telgi, ma ei näinud seda mõtet ilmselgelt üheks korraks osta, ning sättisime end Pärnu kanti.

Lastele tundus kõik meeldivat. Magama jäämisega oli raskem. Kuna Daisy oli just eelmisel kuul ka rinnast võõrdunud, oli teda eriti raske võõras kohas unele saada. Rindadega on paljud asjad ilmselgelt lihtsamad! :D Õnneks järgmine öö läks asi juba poole lihtsamalt.

Ja nii see siis läinud ongi, peale seda esimest korda käime igal suvel telkimas. Suve jooksul ikka mitu-mitu korda.

Iga aastaga on lihtsam, just lastega. Nad naudivad kõike täiel rinnal ja magama minek on samuti probleemivaba, kui seda nii saab nimetada. Parem oleks vist öelda, et voodisse minek näeb samasugune välja kui kodus - venitavad teki alla pugemisega, aga hiljem magavad nagu notid hommikuni.

image
2013 a.

Eks me oleme telkimise nii sättinud, et kõigil võimalikult kodune ja mugav oleks. Kõige paremini aitab sellele kaasa kodust ühes võetud tekid-padjad ja voodipesu, kuna magamiskotid mulle ei meeldi. Oleme oma valge voodipesu vahel peaaegu nagu hotelliski :D

Eelmine suvi sai muidugi terve pere tekid-padjad-voodipesud tänu sõidu ajal lahti läinud katuseboksile ära kaotatud. Milline õnn! Ma olin nii endast väljas selle pärast...tänaseks on kõik uued asjad asemele ostetud. Ja telkimisaegseks voodiks on meil kõrge täispuhutav madrats. Ära ütlemata mugav!

Kuna lapsed on veel üsna väikesed eraldi telgis magamiseks, on meil nelja inimese telk ja magame kõik ühes "voodis". Plaanisime küll selleks suveks kahe "toalise" varjualuse muretseda, aga võib-olla veame veel selle suve vanaga läbi. Ehk järgmine aasta võib lapsed juba eraldi telki panna?

Ma vist juba mainisin, et lapsed naudivad telkimist kõige rohkem!? Nii me siis grillime, mängime, ujume ja oleme niisama mõnnad. Telgime nii kuis juhtub: vahel seltskonnaga, vahel ainult oma perega. Tavaliselt telgime korraga 2-3 ööd ja koju tulles on suur ving ja hala, et pole üldse telkida saanudki. Nagu ikka neil iga asjaga.

Nüüd mõtleme uusi kohti välja kuhu võiks minna. Kihnu on kindel sihtpunkt! Seal me pole üldse käinud! Tavaliselt olemegi RMK telkimiskoha valinud. Neis on alati lõkkekoht ja wc olemas. Ei pea metsa all kükitama :D

Sellel suvel on meil paraku harukordselt tihe graafik. Just ürituste poolest. Eks me pea nüüd vaatama, mitu raksu telkimist meil õnnestub suvesse ära pressida. Minemata ei saa kindlasti jätta, lapsed ju ootavad :)

Millised suhted teil telkimisega on? Milline järgi valite telkimiskoha?

image


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Merje Suvel ei saa telkimiseta!