EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus - Kohvik Kohalik - Menüü, toit ja hinnad

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kohvik "Kohalik" asub Koidu 82 aadressil, Uue Maailma asumis. Sattusingi kusjuures sinna esimest korda eelmise aasta Uue maailma tänavafestivali raames. Nüüd olen kokku käinud seal kolmel korral.

 

image

Asukoha poolest on minu jaoks antud kohvik natuke ebamugava koha peal, sest ma tõesti ei satu sinna eriti. Esimese asjana ei osanud ma ka välja mõelda, et millise bussi või trolliga oleks sinna kõige parem minna. Mina ise elan Pirital. Töö juurest on sinna muidugi lihtne minna, sest pesitsen kesklinnas. Hindade poolest on kohvik pigem keskmine. Odav ta ei ole, aga kallis ka kindlasti mitte. Võibolla ongi kõige lihtsam alustada toitudest millest lähemalt rääkida oskan : 

image

"Hiidkrevetid kohaliku majoneesi, mee ja tšilliga"

Ohhh! Mu lemmikud! Ma jumaldan selliseid tšilliseid eelroogasid. Kohaliku kohviku menüüs on antud eelroa hinnaks 8€. Minu meelest võiks siiski eelroog natuke odavam olla. Mulle lihtsalt tundub natuke naljakas ja veider maksta eelroa eest sama palju kui pearoa eest?! Valikus oli ka odavamaid eelroogasid, aga mina näiteks reeglina midagi muud peale sinimerekarpide, tartari või krevettide ei soovigi. Eelroogade hinnad algasid alates 3.50€ (oliivid). 

Muidu roog ise on imemaitsev ja tegelikult võiksin ma neid krevette vist lõpmatuseni süüa. Niii, nii head! Must try!

image

"Grillribi marjakastme, kohaliku kartulilaastude ja värske salatiga"

image

" Grillitud veiselihaburger cheddar juustu ja kohaliku kartulilaastudega"

Pearoogade valik on üsna suur. Mina olen söönud nii ribisid kui ka burgerit. Mõlema roa hinnaks on 8.50€ ja kõrvale serveeritakse Kohaliku tuntud kartulilaaste (chipsid). Tean rääkida, et just ribid on näiteks Leenu lemmikud! Ka minu meelest on need mõnusalt küpsed, mahlased ja maitsvad! 

Burgeriga on selline imelik lugu, et peale Toits'is saadud Cheddar Burgerit ei ole minu jaoks ükski teine enam võrdväärne (soovitan, soovitan, soovitan)! Samas on nii, et kui võrrelda seda teiste söögikohtadega, siis on ta praktiliselt samasugune nagu mujal. Pihv on hea ja loomulikult kohapeal valmistatud. Burgeri vahelt leiab maitsva majoneesi kastme, hapukurki, tomatit ja viil cheddar juustu. Minu jaoks võiks tegelikult burgeri vahel olla natukene rohkem rohelist. Sinna sobiks hästi näiteks coleslaw salat (muide seda serveeritakse burgeri kõrvale ja kes käsi mustaks teha ei karda, siis saab selle ise burgeri vahele salaja sokutada) või kapsas/salatilehed. Ma olen vist natuke rohkem selline vanakooli mahlase burgeri armastaja. Aga ärge saage valesti aru, ka Kohaliku burger on maitsev!

image

Kuna ma ise suur magusasõber ei ole, siis ma reeglina magustoitu ei telli. Ma olen täpselt seda sorti inimene kes igast magustoidust ainult ühe ampsu võtaks. Õnneks on mul Kristo ja ma saan alati tema magustoidust ampsu võtta! Viimane kord proovisimegi Kohalikus pakutavat maasikasuppi. See oli super hea ja värske! Mmm,  maasika toormoos! Paneb kohe tibu järele igatsema :) Hinnaks oli sellel u 4€. 

Kokkuvõttes tegelikult mulle see kohake väga meeldib ja ma lähen sinna kindlasti veel mitmeid, mitmeid kordi tagasi. Küll aga leian, et sinna peaks minema mõnel soojemal päeval. Selle koha võlu ongi minu meelest see mõnus, suur ja avar terrassikene. 

Millised kohvikud on teie lemmikud? Kes on Kohalikus käinud? Kuidas meeldis?

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Triinu Liis Arvustus - Kohvik Kohalik - Menüü, toit ja hinnad