EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // Korea kosmeetika #2

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Oi, kui tore on, kui ettevõte pakub võimalust oma toodete hulgast meelepärast proovimiseks välja valida! Minu otsustusvõime on alla igasugust arvestust (uurin siis alati pool päeva, mida kõike lahedat firma kodulehelt leida võib, mis on muidugi selles mõttes kasulik, et olen päris hästi kursis, mida üks või teine ettevõte müügiks pakub), ka kipun enamasti tooteid valima välise kesta järgi, aga no tore ikkagi ja kui toode mulle ei sobi, siis saan ka ainult ennast kiruda, et vale valiku tegin. :) 


Mõnda aega tagasi pakkus sellise toreda vali, mis meeldib võimaluse mulle Korea kosmeetikat pakkuv e-pood KOREACOSMETICS.EU ja peale pikka uurimist-valimist-kümme korda ümberotsustamist sõelusin välja need kolm.

korea kosmeetika

Missha // Creamy Latte näopuhastusvaht #Chocolate

........................................................................................

Mulle nii hirmsasti meeldis mõte šokolaadilõhnalisest õhtusest näopesust, seepärast sai ka see toreda kohvitassiga tuub proovimiseks valitud. Vaht lubab nahka puhastada, toita ja niisutada. Koostises on näiteks ka piim ja kakaoekstrakt - annab šokolaadi mõõdu välja küll. :)

Vaht näeb tuubist väljudes väga põnev välja - see on tugevalt pärlmutrine ja pronksjat tooni ning hästi kreemjas. Vahtu tekib palju ja see on mõnusalt pehme. Siin aga minu jaoks kogu toredus lõppeb. Lõhn ei ole sugugi šokolaadine, vaid kuidagi väga keemiline ja kummaline ning üsna vänge.

Nahal see õnneks siiski kaua vastu ei pea ja peale näo loputamist on see kadunud.

Iseenesest saab vaht näopesuga peaaegu, et hakkama, kuid tunne on seda maha loputades nagu peale seebiga pesemist - nahalt on justkui midagi ka peale meigi ja mustuse kadunud, selline mittelibisev tunne, teate küll. :) Kui peale vahuga pesu nahk näoveega üle käia on vatilt näha, et üht-teist jätab see endast maha, kogu meiki see pesuvahend minema uhtuda ei suuda. Sellised kurvad kogemused on mul selle šokolaadise näovahuga, millele mul nii suured lootused/ootused olid. Väikese kohvitassiga armas valge tuub... :( 

Holika Holika // Sweet Cotton Pore Cover BB kreem #01 Soft Beige

.....................................................................................................................

Holika Holika BB kreemi valisin selle üliarmsa pakendi pärast - roosatriibuline ja lahedate suhkruvatipulkadega tuub kutsus ennast proovima. Proovisingi. Küll nii ja naa, pintsliga, švammiga, näppudega... aga minu nahaga see kreem koostööd ei taha teha. Tuubil lubatud pooride peitmise asemel toob see need minu kurvastuseks hoopiski inetult esile. Just ninal ei taha see sugugi ühtlane jääda, ülejäänud näol käitub täitsa kenasti. Jube kahju, sest muus osas on kreem vägagi mõnus - lõhnab imehästi, on kergesti hajutatav ja jätab naha parajalt matiks. Ma ei oska arvata, miks sellele kreemile minu nina ei meeldi või mida võiksin teisiti teha. Arvatavasti on poorid seal lihtsalt liiga suured ja nende peitmine käin kreemile üle jõu ning ajab teda segadusse, sest kreem käitub ninal tõesti kummaliselt, justkui ei teaks, kuhu täpsemalt pidama jääda. Olen enam kui kindel, et teistel ninadel peab kreem end korralikult üleval, sest arvustused, mida olen lugenud, ei räägi ninaprobleemist midagi.   korea bb kreem

Kreem on saadaval kahes toonis, minu tuub on neist heledam, nimeks Soft Beige. Enne päikese väljatulekut sobis see minu hästi heleda nahaga suurepäraselt. Nüüd, mil palged veidi jumekamad jääb kreem veidi heledaks, Natural Beige oleks arvatavasti perfect much. 

Suured plusspunktid  Sweet Cotton BB kreemile 30 SPF-i eest! Kõrge päikesekaitsefaktor on Korea BB kreemide juures üsna tavaline ja igati väärt boonus. Jääb ära veel üks kreemikiht, sest peale pigmendilaikude tekkimist mina naljalt ilma tugeva SPF-ita päikeliste ilmadega kodust ei välju.  Ka paistavad Aasia BB kreemid silma tugeva katvusega - neid, mida olen proovinud võin vabalt võrrelda jumestuskreemidega. Ka Sweet Cotton katab väga hästi. Pildilt on näha, et kreem on tõesti paksu konsistentsiga, pehme ja kreemjas.

Kõik on justkui suurepärane, kui ainult seda nina ees ei oleks... :)

image

Tony Moly // Pocket Bunny näosprei #Sleek

................................................................................

See väga tõsise või siis ütleme asjaliku näoga jänes on kolmest tootest mulle kõige enam meeltmööda. Ja mitte ainult selle toreda ja käepärase pakendi pärast.

pocket bunny

Tegu on kombineeritud ja rasusele nahale mõeldud näospreiga, mis peaks nahka niisutama, hoidma rasuerituse kontrolli all ja pakkuma mõnusat värskendust. Sprei sisaldab näiteks nõiapuuvett (teada-tuntud rasuse/aknelise naha toniseerija), maasika-kiivi-virsiku-ananassi-viinamarja-sidruni-kapsa(heh!) ekstrakte ja kastoorõli. Kuna vedelikust leiab ka veidi alkoholi, ma seda päikese käes näole piserdada ei soovita, need kaks omavahel kokku ei sobi - pigmendilaigud! 

sleek mist

Seda, et sprei suudaks rasueritust kontrollida ma eriti ei täheldanud, aga kuna minu näonahk on maailma õlisem, siis ma seda eriti ka ei lootnud. Neil, kel sellega veidi vähem probleeme ja läikima kipub vaid T-tsoon võivad ehk isegi abi saada. Fakt on see, et rasusemaks see nahka igatahes ei muuda. Kuna näovesi on mõnusalt värskendav, kasutan seda enamasti päeva jooksul lihtsalt naha turgutamiseks, eriti tihedat kasutamist on see leidnud viimastel palavatel päevadel. Pistsin jänese isegi eile külmkappi, siis oli see veel eriti mõnusalt jahutav.

Ka olen peale puuderdamist näo spreiga üle pritsinud, see kinnitab ilusti meigi ja kaotab selle n.ö. jahususe, mille puuder tahes tahtmata näole jätab. Mis mulle hästi meeldib, on see, et pihustist väljub näovesi imepeene uduna, see on tõesti nii õhuline ja kerge, et näol on seda vaevu tunda. Püüdsin selle pildile ka saada, aga ega peale udu suurt näha olegi. :)

image

Mis teeb veel selle vee kasutamise äärmiselt nauditavaks on selle lõhn. See on natuke lilleline, veidike on tundaka värskeid tsitruselisi, samas on see mõnusalt mahe ja armas. 

Saadaval on ka roosa marjalõhnaline kuivale/normaalsele/tundlikule nahale mõeldud niisutav "taskujänes" (LINK). Pean ütlema, et ka rasuse naha sprei ei mõjunud minu eriti tundlikule nahale mingit moodi ärritavalt, nii et kel samuti õrn, kuid rasune nahk võivad rahumeeli valge jänese tellida, karm see kindlasti ei ole.  

Kel soov omal nahal Korea kosmeetika järele proovida, saab Korea Cosmetics veebipoes tervelt kuu aega 10% soodsamalt šopata. Selleks trüki enne maksmist vastavasse lahtrisse sooduskood GENEFIC (Kõik suured tähed!). Kood kehtib 15.juunist - 15. juulini.

Mõned lahedad suvised tooted, mis mulle Korea Cosmetics lehelt silma jäid... 

aaloe geel / kirss / mustikas / mangomask / meigieemaldaja / maasikamask / kooriv geel / hapetega koorija

image

On mõni neist toodetest teil järele proovitud?

korea cosmetics  

Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Pille-Riin Arvustus // Korea kosmeetika #2