EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Nädalavahetus(üks lillerohke postitus)

Postitas blogisse: Virge
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Oma laupäeva veetsin ma vanaema juures, peaaegu täismahus. Vanaema on alati oma õitega eesotsas olnud, minul õitsevad alati hiljem kui vanaemal ja seetõttu käisin ma tema lilleaias vandaalitsemas. Korjasin endale imepisikese kimbu täis nartsisse ja paar tulpi, et oma tuppa natukene soojust ja värve juurde tuua. Kui ainult saaks, siis oleks vist terve tuba kollane.

 

Seekord oli vanaemal abi vaja kasvuhoonega, nimelt oli vaja kile kasvuhoonele peale tõmmata. Siin nad minuga muidugi ei arvestanud, sest esiteks olen ma liiga lühikene, et selle kilega seal mässama hakata ja teiseks mu jalad valutasid, niiet ega ma eriti vaimustuses sellest ümber kasvuhoone jooksmisest ei olnud.

Kui teised kasvuhoonet tegid, siis mina mässasin Nupiga. Nupi on väike koer kes kasvas oma esimesed kuud meie juures linnas ja mingil hetkel lihtsalt avastati, et ta peaks ikka vanaema juurde minema, sest seal on suur aed ja palju vabadust mida korter talle ei võimaldanud. Vanust on tal ilusad 13 aastat ja ta näeb välja nagu väikene sardell, sest ta on jube paks. Ma südamest loodan, et vanaema teda surnuks ei sööda. Lisaks kevade tulekuga peaks vanaema ta varsti karvadest paljaks ajama(mitte nulliga), siis ta ei piinle suvel palavuse käes.

Lisaks avastasin ma, et vanaemal on juba täitsa uhked rabarberid, tahtsin isegi mõned varred võtta, et selle aasta esimene kook valmis küpsetada aga võta näpust, unustasin ära. Uimane nagu ma olen. Võib-olla läheb sellel laupäeval paremini.

image image
image
image

Õhtul valvasin ma Villu väikest õde ja tema sõbrannat ning siis ma mõtlesin, et äkki peaks elukutseliseks hakkama. Lapsi valvates saab oma rasvad sulama ja pole muret, et energiat pole kusagile panna.

Pühapäeval tõusin ma Vigri näugumise peale, õigemini inisemise peale, sest mul on siiani tunne et ta ei jaga õieti matsu mis asi see näugumine on ja seetõttu kuulen ma hommikust hommikuni ainult tema inisemist, sest tal on vaja saada minu tuppa laamendama ja kui ta ei saa, siis on kuri majas.

Lõuna paiku hakkasime pisikesi männiistikuid istutama , õigemini teised istutasid, mina andsin niisama istikuid kätte. Proovisin minagi natukene enda jõudu aga puudu jäi. Lõin küll labida maa sisse aga minu arvates jäi oks ette ja sügavamale ma enam labidat ei saanud, siis tuli Villu ja lõi labida tervenisti maa sisse ja ütles mulle selle peale, et ma olen lihtsalt haledalt nõrk(tema arvates ei olnud seal oksa aga ma olen selles 100% kindel, et seal oli oks) aga mina arvan, et ta lõi labida lihtsalt läbi oksa ja ega mina ei peagi suutma oksast labidat läbi lüüa, sest ega ma mõni jõujunn pole.

Õhtul käisime me emadepäeva puhul minu emal külas, viisime talle lilli, šokolaadi ja kaardi emadepäevaks. Tahtsime poest kooki ka kaasa osta aga letid olid viimseni tühjaks tehtud, kes hiljaks jääb, see ilma jääb.

Hei, olen Virge, pärit Lääne-virumaalt. Minu blogist leiad postitusi aiandusest, ilust&moest, vaba aja tegemistest ja muust toredast :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Virge Nädalavahetus(üks lillerohke postitus)